Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον ΝΟΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 19:02

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον ΝΟΑ

Το κύπελλο και όσα συνέβησαν στην κλήρωσή του έφερε σίγουρα αναστάτωση και εκνευρισμό στον ΝΟΑ, ωστόσο όλα αυτά διαγράφηκαν με την εμφάνιση και τη νίκη με 10-7 επί του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Πλέον με αυτή τη νίκη του ο ΝΟΑ, εδραιώθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Δημήτρη Κρητικού ήταν καλύτερη στην τελική προσπάθεια, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και έφτασε σε μία άνετη και δίκαιη επικράτηση. Βαγγέλης Δουδέδης και Κατσιγιάννης πέτυχαν από τρία γκολ, ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Ορέστης Σαλάχας. Από ένα γκολ σημείωσαν οι Θωμάκος και Ανδρεάκος.

Τα Οκτάλεπτα (2-1, 4-2, 2-0, 2-4)

ΝΟΑ (Δημήτρης Κρητικός): Πλατίδης, Ντότσικας, Δουδέσης Ε 3., Ρακούνιτσα, Θωμάκος 1, Κουτσιαλής, Ανδρεάκος 1, Κατσιγιάννης 3, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος , Παπαδογιάννης, Σαλάχας 2, Τραυλός, Λιγνός.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιάννης Γιαννουρής): Ορφανός, Δανούρδης 2, Πολάτος, Κανελλόπουλος 2, Κοντάκος, Τοράκης 2, Φύκουρας, Φιλίπποβιτς 1, Λεβεντάκος , Γκότσης.

{phocagallery view=category|categoryid=67}