Πρώτοι αγώνες του 2014 για τον Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου το Σαββατοκύριακο...

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2014 22:59

Πρώτοι αγώνες του 2014 για τον Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου το Σαββατοκύριακο...

Πρώτοι αγώνες για το νέο έτος για τα τμήματα basketball του Ληξουρίου και η αρχή γίνεται το Σάββατο 4/1 στο κλειστό της Παλικής, στις 12.30 όπου η ανδρική ομάδα αντιμετωπίζει τον Ποσειδώνα Παραλίας. Η ομάδα του Μάρκου Τζουγανάτου θέλει να ξεκινήσει δυνατά και την καινούρια χρονιά, για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του Α΄ ομίλου, αφού μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Δύμη, βρίσκεται πίσω από τον αήττητο Κρόνο Πατρών.

Την Κυριακή 5/1 την αγωνιστική σκυτάλη παίρνουν οι Παίδες του Ληξουρίου, οι οποίοι και ταξιδεύουν στην Αμαλιάδα, για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Κόροιβο στον τελευταίο στην ουσία αγώνα της Β φάσης μιας και η ομάδα των Αστεριών Αχαΐας δεν θα μεταβεί στην Κεφαλλονιά για το 6ο παιχνίδι των ημιτελικών. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Μανώλη Δούλια έχει ήδη προκριθεί στο FINAL *6 & μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (4η πέρυσι στην ΕΣΚΑΗ), η μοναδική ομάδα εκτός Πατρών που το κατορθώνει, και θα περιμένει μαζί με Απολλωνιάδα, Σπόρτιγκ, Ολυμπιάδα, Κόροιβο που έχουν προκριθεί να συμπληρωθεί η εξάδα, με μία εκ των Ε.Α.Παραλίας ή Α.Σ.Κεφαλονιάς.

Ο πρόεδρος του Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου Ευάγγελος Βολτέρας, το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές Μάρκος Τζουγανάτος και Μανώλης Δούλιας, εύχονται στους αθλητές και τις οικογένειές τους μια καλή & δημιουργική χρονιά.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250