Ασταμάτητη η Εικοσιμία - Πέρασε άνετα απο την Ιθάκη (0-3 την Πρόοδο)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 21:45

Ασταμάτητη η Εικοσιμία - Πέρασε άνετα απο την Ιθάκη (0-3 την Πρόοδο)

Σήμερα το πρωί στο δημοτικό στάδιο Ιθάκης  στις 11:00 το πρωί διεξήχθη  ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Προόδου και της Εικοσιμίας που ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.    Από την μία πλευρά η Πρόοδος  και αυτή την  φορά φάνηκε  ότι δεν μπορεί να βρει μια ισορροπία στην αγωνιστική της  παρουσία, βέβαια δεν  μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι φέτος είναι η πιο άτυχη και πιεσμένη ομάδα του πρωταθλήματος λόγω τραυματισμών και δυσκολίας των μετακινήσεων, από την άλλη μια Εικοσιμία η οποία όσο περνάει ο καιρός παρουσιάζετε όλο και πιο δυνατή παρ’ όλες τις απουσίες της.


Στο αγωνιστικό κομμάτι η Πρόοδος δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι ήταν ανούσια και σφιγμένη, η Εικοσιμία παίζοντας ένα καταπληκτικό passing game σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κατάφερε για ακόμη ένα παιχνίδι να πάρει τη νίκη κι αυτή τη φορά σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας,  κερδίζοντας καθαρά με σκορ 0-3.
Φάσεις και γκολ
Στο 5’ η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, όταν στην ωραία ενέργεια και μπαλιά του Πρεβεζιάνου στον Ηλιόπουλο ο δεύτερος κατεβάζει την μπάλα με πλάτη στο τέρμα, γυρίζει σουτάρει με τον Καραίσκο να πέφτει και να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 15’ μια ωραία ατομική ενέργεια του Τσίρου, έξω από την μεγάλη περιοχή πιάνει ένα τεχνικό σουτ με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Και  ενώ η Εικοσιμία έχει ανέβει ψηλά και πιέζει όλο ένα και περισσότερο την Πρόοδο κλείνοντας την  κυριολεκτικά μέσα στην περιοχή της  ο Στεφανάτος στο 28’ επιχειρεί μια σέντρα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να παίρνει πορεία προς την εστία του Τσιντήλα ο οποίος πραγματοποιεί μια ωραία εκτίναξη διώχνοντας σε κόρνερ κρατώντας την ομάδα του .
30’ Γκοοοολ για την Εικοσιμία……..
Ο Γερασιμάτος  υποδέχεται την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή κάνει δύο βήματα με την μπάλα ανενόχλητος βγάζει  την σέντρα και ο Στεφανάτος από το ύψος του πέναλτι  με δυνατό σουτ  «καρφώνει» την μπάλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου  να αντιδράσει Γ. Τσιντήλα πετυχαίνοντας το 0-1 για την ομάδα του.
Στο 42’ Γκοοοολ δεύτερο για τους φιλοξενούμενους…….
Μετά από εκτέλεση ενός πλαγίου ο Κωστόπουλος αδυνατεί να διώξει με το κεφάλι η μπάλα να περνάει στην περιοχή με τον Γαρμπή να βγαίνει σε θέση τετ α τετ  με τον Τσιντήλα που πραγματοποιεί έξοδο  με τον πρώτο να πραγματοποιεί παράλληλη πάσα στον επερχόμενο Γερασιμάτο ο οποίος αποφεύγει τον Ραυτόπουλο και δεν δυσκολεύεται από κοντά να κάνει το 0-2 για την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου.
Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στο 47’ η Πρόοδος κερδίζει ένα φάουλ με τον Ηλιόπουλο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Εικοσιμίας και τον Qorraj εκτελεστή  όμως ο Καραίσκος θα μπλοκάρει σταθερά.
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 54’ μια ωραία σέντρα του Στεφανάτου στην πλάτη της άμυνας της Προόδου προλαβαίνει τελευταία στιγμή ο Τσιντήλας  τον Γαρμπή και με έξοδο μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 66’ δύσκολη φάση για τον διαιτητή λανθασμένη όμως απόφαση, όταν σε πολύ δύσκολο μαρκάρισμα και μετά από υπερπροσπάθεια του Παπαδόπουλου πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής να προλάβει και να ανακόψει τον Ντουκάι που  ήταν μόνος απέναντι στον Τσιντήλα, ο διαιτητής καθυστερημένα υποδεικνύει φάουλ δείχνοντας αμέσως και την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στον Παπαδόπουλου  αφήνοντας την Πρόοδο με δέκα ποδοσφαιριστές. Το φάουλ εκτελεί από την γραμμή της μεγάλης περιοχής ο Ντουκάι στέλνοντας την μπάλα στην επάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού του Τσιντήλα.
 
Κλείδωσε τη νίκη της η Εικοσιμία με τον Γαρμπή.........
Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 77’  Γκοοοολ και 0-3 για την Εικοσιμία με τον Γαρμπή μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα προλάβει  το τάκλιν του Βασιλάκη θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει τον Τσιντήλα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.
Τέλος στο 86’ μεγάλη επέμβαση  του Τσιντήλα  σε τετ α τετ  με τον Ντουκάι διώχνοντας  την μπάλα κόρνερ.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Α. και Λυμπερόπουλο Θ.
Α.Ο. Πρόοδος: (Διαμαντάτος Ν.), Τσιντήλας Γ., Κωστόπουλος Δ. Ραυτόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Α., Βασιλάκης Γ., Πρεβεζιάνος Β., (Πόρτολος Ε.), Τσίρος Α., Τσάμης Η., Ηλιόπουλος Χ., Κιοράι Ρεντ., Στασινός Ι.
 
Α.Ο. Εικοσιμία:(Ζησιμάτος Δ.),  Καραίσκος Α., Κουμαριώτης Κ., Τασιούλης Ι., (Κόρμαλης Ν.), Μινέτος Χ., (Κοκκόσης Δ.), Κονόμη Σ., Μπλιάμπτης Α., (Καραίσκος Σ.), Ντουκάι Ντ.,  Γαρμπής Δ., Χρηστάτος Κ., Στεφανάτος Π., Γερασιμάτος Δ..
 
Πηγή: sportsthea.blogspot.gr

Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250