Ο ΑΣΚ έδωσε και εισέπραξε χαρά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείο των Φαρακλάτων

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 12:54

Ο ΑΣΚ έδωσε και εισέπραξε χαρά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείο των Φαρακλάτων

Μετά από τη στήριξη και τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, συνέχισε την κοινωνική του δράση και το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου βρέθηκε στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων. Στην αποστολή συμμετείχαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου, προπονητές και παίκτες της ομάδας, οι οποίοι μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του σχολείου για δύο ώρες .

Παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Θανάσης Μουίκης, ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Αυγερινός, τα μέλη του δ.σ. Αγησίλαος Κονιδάρης, Ράνια Πολλάκη και Γιώργος Γιαννάτος, οι προπονητές Πάνος Ματιάτος και Λεωνίδας Παπαδάτος, καθώς και οι αθλητές Πάνος Σαρρής (αρχηγός) και Ιορδάνης Γεμενετζής.

Ο ΑΣΚ πέραν από την προσφορά του σε τεχνολογικό υλικό, σε τρόφιμα και σε χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά δώρα, έδωσε και εισέπραξε το χαμόγελο και τη χαρά των παιδιών αυτών που ξέρουν απλόχερα να την δίνουν.

Στους καθηγητές και γυμναστές προτάθηκε να φέρνουν τα παιδιά στο γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής έγινε ξενάγηση από την Διευθύντρια κ.Κατερίνα Πετρούτσου και τους καθηγητές στους χώρους που εκπαιδεύονται και δημιουργούν τα παιδιά, ενώ στο τέλος παιδιά και αποστολή του ΑΣΚ έπαιξαν για λίγο μπάσκετ και βόλεϊ.

Ο ΑΣΚ δεν σταματάει στην συγκεκριμένη επίσκεψη, αλλά βρίσκεται σε συνεργασία με το σχολείο ώστε να βρεθεί εργασιακός χώρος όπου θα απασχοληθεί ένα παιδί του σχολείου.

Ο ΑΣΚ ευχαριστεί για την πολύ θερμή υποδοχή που έτυχε από την Διευθύντρια και το και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου.

Κόντρα στο Σκαγιοπούλειο οι άντρες

Αποστολή στην Πάτρα περιμένει την αήττητη ανδρική ομάδα του ΑΣΚ, καθώς την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 2.30 μ.μ. θα αντιμετωπίσει το Σκαγιοπούλειο για το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ-Η.

Το παιδικό ανανεώνει το ραντεβού του για τη νέα χρονιά, καθώς στις 5 Ιανουαρίου 2014 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ήφαιστο Αιγίου.

Κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια του ΑΣΚ

Παράλληλα ο ΑΣΚ ανακοινώνει πως κυκλοφόρησαν και τα νέα ημερολόγια με φωτογραφίες από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Τα ημερολόγια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

 

023-DSC04843032-DSC04852050-DSC04898

012-DSC04832014-DSC04834 057-DSC04905063-DSC04911