Ήταν να μην πάρουν φόρα τα Διλινάτα (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 10:58

Ήταν να μην πάρουν φόρα τα Διλινάτα (εικόνες)

Πολύ καλύτερα τα Διλινάτα μετουσιώνοντας τις ευκαιρίες σε γκολ δεν δυσκολεύθηκαν να επικρατήσουν των Ομαλών 4-0 και να ανοίξουν "πανιά" για την 4αδα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.

Η ομάδα του Σπ. Αλυσανδράτου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πατούσε καλύτερα γήπεδο, ενώ από την άλλη τα Ομαλά και πάλι με αρκετές ελλείψεις προσπάθησαν όσο μπορούσαν για κάτι θετικό σε αυτό το παιχνίδι αλλά και πάλι τα λάθη και μάλιστα σε καίρια σημεία επαναλήφθηκαν με αποτέλεσμα να έρθει και η ήττα και μάλιστα με 4-0!
 
 Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στα πρώτα 45΄όταν τα Διλινάτα πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα τους και στο υπόλοιπο διάστημα όχι απλά διαφύλαξαν το σκορ αλλά πέτυχαν και άλλο ένα.
Τα Διλινάτα ήδη βρίσκονται στην 4η θέση ισόβαθμα με Α.Ο.Κ.Ι. και Σάμη.
Για τα Ομαλά κίνδυνος πλέον είναι ορατός και όλοι στην ομάδα καλούνται στα επόμενα δυο παιχνίδι μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου να πάρουν βαθμούς μιας και αγωνίζονται με αντιπάλους που έχουν κοινό στόχο.
Φάσεις και γκολ
Ακριβώς στο 4' ο Διον. Τζωρτζάτος θα εκτελέσει ένα φάουλ από δεξιά όπου θα φέρει την μπάλα λίγο έξω από την μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, εκεί θα βρεθεί εντελώς αμαρκάριστος ο νεαρός Αμβροσιάτος ο οποίος με ωραία κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα του Αρτούρ παρά την προσπάθεια του πανύψηλου τερματοφύλακα των Ομαλών για το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο 11' όταν στο κόρνερ του Παγουλάτου ο Καλογηράτος θα βρει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι αλλά θα αστοχήσει στην κεφαλιά του.
Στο επόμενο λεπτό (12΄) οι "πράσινοι" από τα Διλινάτα θα "ζευγαρώσουν" τα τέρματα τους με τον Γ. Αναλυτή όταν ο νεαρός επιθετικός των Διλινάτων θα κυνηγήσει μια φάση που έλεγχαν Γασπαρινάτος και Αρθούρ, όμως μια ασυνεννοησία μεταξύ τους θα χρήσει σκόρερ για τον 2-0 τον Ληξουριώτη επιθετικό που θα πλασάρει στην κενή εστία.
Στο 33' ο Μηλιώνης θα βγάλει παράλληλη πάσα στην περιοχή για τον Γ. Αναλυτή που δεν πρόλαβε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Τα Διλινάτα πίεζαν αρκετά για να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα και δικαιώθηκαν αφού στο 35' ο Μηλιώνης μέσα στην περιοχή με έξυπνη κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Διον. Τζωρτζάτου από δεξιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αρτούρ πετυχαίνοντας το 3-0 για την ομάδα του.
Στο 36' και πάλι ο Μηλιώνης θα βγάλει μια επικίνδυνη σέντρα σουτ που θα αναγκάσει του Αρτούρ πολύ δύσκολα να "πετάξει" την μπάλα κόρνερ πάνω από την εστία του.
Τελευταία φάση του πρώτου 45λέπτου μια πολύ καλή σέντρα του Νιφοράτου στον Καλογηράτο στο δεύτερο δοκάρι με τον τελευταίο να αστοχεί στέλνοντας την μπάλα μετά το σουτ στην κίνηση που έπιασε στην αριστερή γωνία του Παπαδημητρίου που θα πέσει και θα αποκρούσει εντυπωσιακά.
Κόρνερ από δεξιά για τα Διλινάτα στο 53' εκτελεσμένο από τον Σκριβάνο θα φέρει την μπάλα στην περιοχή στον Διον. Τζωρτζάτο με τον τελευταίο να αστοχεί από πολύ καλή θέση.
Το σκηνικό μεταφέρεται στο 55' στην αντίθετη πλευρα με τον Γασπαρινάτο να εκτελεί φάουλ και τον Καλογηράτο να αστοχεί στην κεφαλιά που πραγματοποιεί.
στο 63' ο Σκριβάνος σεντράρει στην περιοχή του Αρτούρ που δεν κάνει καλή εκτίμηση, ωστόσο ο Γ. Αναλυτής θα πιάσει μια κεφαλιά που θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 65' ο Χρ. Τζωρτζάτος θα εκτελέσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή απ' ευθείας όμως η μπάλα θα φύγει σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αρτούρ.
Τελικά η πίεση των Διλινάτων θα φέρει ένα ακόμη εντυπωσιακό γκολ με σουτ του Μηλιώνη έξω από την περιοχή πετυχαίνοντας το 4-0 για την ομάδα του αλλά και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.
Στο τέλος τα Ομαλά αντέδρασαν και είχαν δυο ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της "τιμής".
Στο 84' πρώτα με το Φ. Γεωργόπουλο να εκτελεί απ' ευθείας φάουλ έξω από την περιοχή και τον Γαβριελάτο να διώχνει σε κόρνερ την μπάλα πριν καταλήξει στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του.
Τέλος στο 88' και πάλι ο τερματοφύλακας των Διλινάτων θα αποκρούσει με τα πόδια το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Γαλιατσάτου.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς  με βοηθούς τους κ.κ. Γασπαράτο Γ. και Αντωνάτο Γ.
Οι συνθέσεις
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Σπύρος Αλυσανδράτος), Παπαδημητρίου (46’ Γαβριελάτος), Μαλλιώρης, Αναλυτής Σ., Δούκας, Στεφανιώτης, Χαραλαμπόγλου (46’ Σκριβάνος), Αμβροσιάτος, Τζωρτζάτος Δ., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ. (75’ Κύριο), Μηλιώνης.
ΟΜΑΛΑ: (Βαγγέλης Κουρούκλης), Αρτούρ, Γκαζάρ, Παγουλάτος, Τσακαρισιάνος Χρ., Νιφοράτος (63’ Γαλιατσάτος), Καλογηράτος, Νεόφυτος, Καπετάνιος, Μπελτσώνιας (78’ Γεωργόπουλος Ν.), Γεωργόπουλος Φ., Γασπαρινάτος.
 
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
 
sportsthea.blogspot.gr



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250