Ασταμάτητη για ακόμη μια αγωνιστική η Α.Ε.Κ. 3-0 τον Παγκέ (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 09:57

Ασταμάτητη για ακόμη μια αγωνιστική η Α.Ε.Κ. 3-0 τον Παγκέ (εικόνες)

Με τον αέρα της πρωτοπόρου αλλά και του φαβορί η Α.Ε.Κ. επικράτησε του Παγκεφαλληνιακού 3-0 μεγαλώνοντας το σερί της στο 8Χ8.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλη μια αγωνιστική η εστία του Άννινου έμεινε απαραβίαστη συμπληρώνοντας 8 αγώνες χωρίς να δεχθεί γκολ ή 720' αν θέλεται!!! Ένα εκπληκτικό πραγματικά ρεκόρ.
Οι "κιτρινόμαυρη" ομάδα του Σπ. Παπαδάτου ήταν σε σημεία που έπρεπε καλύτερη, είχε τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του ξεπερνώντας άλλο ένα εμπόδιο στον δρόμο της για την κορυφή και την κατάκτηση της 1ης θέσης.
 
Η ομάδα του Γ. Βασιλάκη μπήκε πολύ εντυπωσιακά στον αγώνα είχε τον έλεγχο, κυκολφορούσε σωστά την μπάλα και όλα αυτά μέχρι που δέχθηκε το 1-0. Από εκεί και πέρα η απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών της ήταν η αιτία να χάσει τον έλεγχο που πλέον είχε περιέλθει στους έμπειρους ποδοσφαιριστές του Σπ. Παπαδάτου που το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Σε γενικές γραμμές εκτός του πρώτου 10λεπτου που οι ομάδες έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με την μπάλα να κυκλοφορεί πάνω-κάτω, το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και σε ορισμένες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου πολύ δυνατό, ενώ και οι φάσεις πολύ λίγες.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι είναι για τους "κυανόλευκους" του Αργοστολιού αφού στο 5' ο Νουρεντίνι θα πιάσει ένα δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα υπό τον απόλυτο έλεγχο του Άννινου να καταλήγει άουτ από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των τυπικά γηπεδούχων.
Νέο σουτ και αυτή την φορά από τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 7' θα αναγκάσει τον Άννινο σε εκπληκτική απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Το 13' θα είναι γρουσούζικο λεπτό για τους φιλοξενούμενους αφού θα δεχθούν το 1-0. Συγκεκριμένα ο Τανουσάι με ψηλοκρεμαστή πάσα θα βρει τον Λούλουδα μέσα στην περιοχή του Ζαμπαύτη σε θέση φορ, ο τελευταίος θα στοπάρει και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Πάγκε βάζοντας την ομάδα του σε θέση "οδηγού".
Μια παράλληλη σέντρα "ξυράφι" του Παπαθεοδωρόπουλου στο 36' από δεξιά δεν θα προλάβει ο Ντεντλάλα παρά την προσπάθεια του να την σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στη συνέχεια θα την απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις για το πρώτο μισό του αγώνα. Στο δεύτερο ο Παγκεφαλληνιακός μπήκε και πάλι δυνατά αλλά και πάλι δέχθηκε ένα γκολ που άλλαξε ξανά τις ισορροπίες.
Στο 51' ο Νουρεντίνι μετά από μεγάλη πάσα του Παπαθεοδωρόπουλου θα βγει στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε.Κ. θα προχωρήσει και απέναντι από τον Άννινο θα σουτάρει πολύ άστοχα στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 56' οι "κιτρινόμαυροι" θα βάλουν τις βάσεις για την 8η σερί νίκη τους αφού θα πετύχουν το 2-0 με ωραίο πλασέ του Εμιλιάνο στην κάθετη πάσα του Κούκλη, εδώ βοήθησε και η κακή εκτίμηση της φάσης από τον Ζαμπαύτη.
Πολύ καλή η απόκρουση του Ζαμπαύτη στο 57' στο σουτ του Κόμητα μέσα από την περιοχή και λίγο πλάγια.
Την "χαριστική βολή" στα όνειρα των ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων θα έρθει να δώσει ο Κρούτη στο 61' στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το τελικό 3-0, ύστερα από σέντρα του Αντωνόπουλου από αριστερά και αφού πρόλαβε την έξοδο του Ζαμπαύτη.
Στο 73' ο Μπαζάρογλου μόνος απέναντι από την κενή εστία θα προτιμήσει να πασάρει στον Κούκλη αντί να πλασάρει, με αποτέλεσμα να μην προλάβει ο τελευταίος την μπάλα που περνάει παράλληλα με την εστία άουτ για να χαθεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 4-0.
Τελευταία φάση για τον Παγκεφαλληνιακό όταν στο φάουλ του Τούρλα η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή στον Αντωνίου αλλά η κεφαλιά του τελευταίου θα αποκρουστεί εύκολα από τον Άννινο.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ. και Δουκάκη Κ.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης (22' λ.τ. Στεφανάτος), Σπανός, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Τανουσάι, Εμιλιάνο, Κρούτη (74' Ζαμπαύτης), Πέτρο (60' Μπαζάρογλου). 
Παγκε:(Γ. Βασιλάκης), Ζαμπαύτης, Θωμάς, Βεκερίδης (58' Κίριο), Αντωνίου, Γιαννάτος (74' Κοτίνης), Αρμάντο (60' Ροζάριο), Νουρεντίνι, Παπαθεοδωρόπουλος, Ντεντλάλα, Τούρλας, Κατσιγιώργης.
 
Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα:
 
 
sportsthea.blogspot.gr



00 inkefalonia general ad 300X250