Με «σύμμαχο» τον κόσμο για το 3 στα 3 ο ΑΣΚ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 11:44

Με «σύμμαχο» τον κόσμο για το 3 στα 3 ο ΑΣΚ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στην φετινή χρονιά στη Β' ΕΣΚΑ-Η, καθώς μετράει ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αφήνοντας παράλληλα και καλές εντυπώσεις. Πλέον ο ΑΣΚ θέλει να... τριτώσει το καλό και υποδεχόμενος το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 15.30 τον Παναχαϊκό στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», θα επιδιώξει να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Φυσικά σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Κεφαλονιάς στην Β' ΕΣΚΑ-Η, θα πρέπει να είναι και πάλι ο κόσμος του, ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών στο προηγούμενο παιχνίδι δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα και «έσπρωξε» την ομάδα μας προς τη σπουδαία νίκη επί της ΝΕΠ.

Σημαντικό αγώνα βέβαια έχουν και οι παίδες του ΑΣΚ, οι οποίοι στο πλαίσιο της β' φάσης του παιδικού πρωταθλήματος θα υποδεχθούν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 15.30 τον Ήφαιστο Αιγίου στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και φυσικά και εκεί θα πρέπει να στηρίξουμε και αυτά τα παιδιά και την προσπάθεια που κάνουν στην κατηγορία.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250