Το unfair του Ιμπραχίμοβιτς με τον 8χρονο θαυμαστή του

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 13:05

Το unfair του Ιμπραχίμοβιτς με τον 8χρονο θαυμαστή του

Ο 8χρονος Χαϊρουντίν Καμένιας, ο οποίος έχει ελάχιστο χρόνο ζωής μπροστά του λόγω σοβαρής ασθένειας, ταξίδεψε στο Παρίσι για να δει το ίνδαλμά του όμως δεν κατάφερε να υλοποιήσει μία από τις τελευταίες του επιθυμίες καθώς ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν "πολύ απασχολημένος". 

Το 8χρονο παιδί από το Σαράγεβο της Βοσνίας είχε συγκινήσει την παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια πριν από λίγο καιρό, όταν είχε γίνει γνωστό πως εξαιτίας μίας σοβαρής μορφής λευχαιμίας (τον "χτύπησε" στα 6 του χρόνια) έχει ελάχιστο χρόνο ζωήςκαι πως μία από τις τελευταίες του επιθυμίες είναι να γνωρίσει από κοντά το μεγάλο ποδοσφαιρικό του είδωλο: τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Αρχικά είχε διαδοθεί μία φήμη πως ο Σουηδός σούπερ σταρ θα "ξέκλεβε" χρόνο από το φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμά του και θα ταξίδευε στο Σαράγεβο για να δώσει σάρκα και οστά στην επιθυμία του Χαϊρουντίν, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και περιορίστηκε στο να στείλει στον θαυμαστή του μία υπογεγραμμένη φανέλα του και ένα βιντεομήνυμα.

 

Το γεγονός όμως αυτό δεν πτόησε τον πιτσιρικά ο οποίος ταξίδεψε από την πατρίδα του μέχρι το Παρίσι για να συναντήσει τον "Ίμπρα", με τους γονείς του Αμέλα και Μουστάφα να έρχονται σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να φιξαριστεί η συνάντηση.

Το ταξίδι αυτό (μαζί με τον Χαϊρουντίν και τους γονείς του, μεταφέρθηκε στο Παρίσι και όλος ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός) πραγματοποιήθηκε με την οικονομική αρωγή της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Light For Tomorrow" που έχει έδρα στη Γερμανία, με την απογοήτευση όμως να είναι τεράστια για την οικογένεια καθώς δεν κατάφερε να δει τον Ιμπραχίμοβιτς ούτε το Σάββατο που βρέθηκαν στο "Παρκ Ντε Πρενς" για το ματς Παρί-Νις ούτε την επόμενη ημέρα!

Σύμφωνα με τους γονείς του μικρού Χαϊρουντίν, οι άνθρωποι της Παρί τους γέμισαν υποσχέσεις και διαβεβαίωσεις, όμως ο Σουηδός σούπερ σταρ "ούτε φωνή ούτε ακρόαση".

"Δεν κατάφερα να εκπληρώσω την τελευταία επιθυμία του γιου μου και αυτό με πληγώνει", δήλωσε η κυρία Καμένιας, με την διοργανώτρια του ταξιδιού Τέα Ρέκιτς -η οποία διευθύνει τη φιλανθρωπική οργάνωση και ταξίδεψε στο Παρίσι με την οικογένεια- να ισχυρίζεται πως τους "φούσκωσαν" με άδειες υποσχέσεις.

"Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να τον συναντήσουμε, όμως παρά τις επαφές με την Παρί και τις τεράστιες προσπάθειες από την πλευρά μας, δεν τα καταφέραμε και χρειάστηκε να πούμε στον Χαϊρουντίν ένα ψέμα πως ο Ζλάταν ήταν άρρωστος και μπήκε στο νοσοκομείο.

Η ιστορία αυτή θα μπορούσε να ήταν παραμύθι όμως κατέληξε να μην έχει happy end". Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα γαλλικά και τα βοσνιακά ΜΜΕ, μετά από αλλεπάλληλες "ματαιώσεις" του ραντεβού ("είναι πολύ απασχολημένος" ήταν οι δικαιολογίες των Παριζιάνων) ο μικρός Χαϊρουντίν και η οικογένειά του αποφάσισαν να αφήσουν το Παρίσι μετά από τρεις ημέρες παραμονής, με λιμουζίνα της Παρί Σεν Ζερμέν να τους συνοδεύει στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της επιστροφής στο Σαράγεβο.

Πηγή: Sport24.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250