Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Νίκου Μαρινάκη στο Αρης - Παναθηναϊκός (video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 00:47

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Νίκου Μαρινάκη στο Αρης - Παναθηναϊκός (video)

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Καρέ καρέ η αγωνία συμπαικτών και αντιπάλων. Στο 55ο λεπτό του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ των πράσινων είχαμε τον σκληρό τραυματισμό του νεαρού άσου Νίκου Μαρινάκη. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας, κι ενώ αυτή ήταν στον αέρα, ο Κύργιας ήρθε από πίσω και βρήκε με δύναμη τον νεαρό άσο στο κεφάλι, που έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.


Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μαρινάκη από kokoretsi

 

Αμέσως συμπαίκτες και αντίπαλοι φώναξαν να μπει μέσα στο ιατρικό τιμ και των δυο ομάδων που έδωσε έναν απίστευτο αγώνα με το χρόνο για να επαναφέρει τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Ο Μαρινάκης μετά από ώρα επανέκτησε τις αισθήσεις του και σηκώθηκε πάνω, αν και ζαλισμένος (μάλιστα παραπατούσε), κατευθύνθηκε προς το ασθενοφόρο και αποχώρησε από το γήπεδο.

"Του γύρισε η γλώσσα, είχε μια απώλεια αισθήσεων, αλλά ευτυχώς συνήλθε", σχολίασε ο γιατρός του Αρη, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως οι φίλοι του Άρη χειροκρότησαν τον Μαρινάκη αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Καπίνο έγραψε στον twitter για τον κολλητό και συμπαίκτη του: "Αφιερωμένη στον Νικόλα αυτή η νίκη. Δόξα το Θεό είναι καλά!"

Πηγή: sport24.gr

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ