«Καθάρισε» η Εικοσιμία (3-0 τον Παλληξουριακό στο ΔΑΚ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 19:56

«Καθάρισε» η Εικοσιμία (3-0 τον Παλληξουριακό στο ΔΑΚ)

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Εικοσιμία, σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αργοστολίου, καθώς υπέταξε τον Παλληξουριακό με 3-0.Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με χωρίς πολλές φάσεις στις δυο εστίες με την Εικοσιμια να πιέζει σε όλο το γήπεδο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λαδά στην προσπάθεια του να την απομακρύνει, ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως την παράβαση. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Το πέναλτι ανέβαλε να εκτελέσει ο Αντωνάτος και στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνιά του Μοσχόπουλου έκανε το 0-1 για την ομάδα του.
στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν πιο δυνατά και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες η πρώτη ήρθε για την ομάδα της Εικοσιμιας στο 48΄με τον σκόρερ της τον Αντωνάτο αλλά ο Μοσχόπουλος έκανε σωτήρια έξοδο και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 56΄ οι Ληξουριώτες έφτασαν στην ισοφάριση όταν μετά από πάσα του Παπαδάτου στον Αντωνάτο ο τελευταίος έστειλε την μπάλα από πλεονεκτική θέση άουτ.

Στο 73΄δοκαρι για τον Παλληξουριακό με τον Καμινάρη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λυκούδη, και τρία λεπτά αργότερα σέντρα στην περιοχή του Παλληξουριακου ασθενής απόκρουση από τον Αντωνάτο Ε και ο επερχόμενος από δεξιά Μινέτος δεν δυσκολεύτηκε να κρεμάσει τον Μοσχόπουλο 0-2.

Και στις καθυστερήσεις ο Μπλιάμπτης που είχε μπει αλλαγή στο 87΄στη θέση του Μινέτου τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ωραίο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Παλληξουριακός Μοσχόπουλος, Γαβαλάς (35΄Κατσιβέλης), Αδηλίνης (50΄Παπαδάτος) Καμινάρης, Μαυροειδής, Βολνισκι, Λυκούδης, Πέττας, Αντωνάτος Ε, Λαδάς (68΄Μαρκάτος), Αντωνάτος Η.
Εικοσιμία (Δ. Ζησιμάτος) Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης, Μινέτος (87΄ Μπλιάμπτης), Κονόμης, Μινέτος Χρ., Αντωνάτος (81΄Μιχαλάτος), Ντουκάι (91΄Τσιγαρίδας), Χρηστάτος, Στεφανάτος, Γερασιμάτος.

Παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την αναμέτρηση


Ετικέτες: