Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Πρόκριση για Παλληξουριακό στο Ληξουριώτικο ντέρμπι (2-0 την Ανωγή)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 21:55

Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Πρόκριση για  Παλληξουριακό στο Ληξουριώτικο ντέρμπι (2-0 την Ανωγή)

Πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πέρασε ο Παλληξουριακός στην επόμενη φάση του κυπέλου με αντίπαλο την Ανωγή στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Οι «κόκκινοι» έδειξαν τις διαθέσεις από την αρχή του αγώνα αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Κατωπόδη πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό. Η Ανωγή απείλησε με μακρινό σουτ του Αραβαντινού χωρίς να ανησυχήσει ο Μοσχόπουλος στο 3΄.Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Παλληξουριακό ήρθε στο 15΄με τον Λυκούδη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Κατωπόδη να αποκρούει, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στο 18΄όταν ο Μαυροειδής πείρε την μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής προχώρησε και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή τον πλασάρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 25΄ σε επίθεση του Παλληξουριακού ο Πέττας σουτάρει μέσα από την περιοχή ο Κατωπόδης αποκρούει η μπάλα πηγαίνει στον Λυκούδη αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Ανωγής λέει όχι διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 39΄λαθος από τους παίχτες της Ανωγής στο κέντρο ο Αντωνάτος κλέβει την μπάλα και με αντίπαλο μόνο τον Κατωπόδη δεν δυσκολεύεται να τον πλασάρει και να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν στο 42΄ για τον Παλληξουριακό με το Παπαδάτο αυτή τη φορά αλλά και πάλι ο Κατωπόδης έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος του Παλληξουριακού με ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, ενώ στο 49΄ζητησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αντωνάτου από τον Δρακοπούλο.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Κατσιβέλη.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Χ. Χαρίτος) Μοσχόπουλος, Βολνίσκι, Καμινάρης, Μαυροειδής, Λυκούδης, Δαμουλιάνος, Παπαδάτος, Αντωνάτος (78΄Γαβαλάς), Λαδας Ι, Αδηλίνης (61΄Κατσιβλελης), Πέττας (68΄Φαρακλός).
ΑΝΩΓΗ (Μ. Ανδρίτσης) Κατωπόδης, Γερολυμάτος (87΄Αλεξανδράτος), Γιακουμάτος, Δρακόπουλος, Αραβαντινός, Σούπας, Καλέτζος (61΄Λυκούδης), Παππας, Μπενάτος Γ (70΄ Γαβριελάτος), Αραβαντινός, Κοζομπόλης.

Παρακάτω φωτογραφίες