Πήρε αυτό που ήθελε ο Παλληξουριακός, 0-1 τα Ομαλά (φωτορεπορτάζ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 10:00

Πήρε αυτό που ήθελε ο Παλληξουριακός, 0-1 τα Ομαλά (φωτορεπορτάζ)

Ο Παλληξουριακός έστω και δύσκολα επικράτησε των Ομαλών με 1-0 όταν μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Παπαδάτο και με όμορφο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Ιβάν Αρτούρ στο 38΄. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος  

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι τα Ομαλά ήταν αυτά που στο 6΄ απείλησαν την εστία του Μοσχόπουλου με τον Καλογηράτο αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 14΄ο Καμινάρης για τον Παλληξουριακό έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια των ομαλών, ενώ στο 21΄ο Παπαδάτος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γεωργόπουλο. Στο 22΄μεγαλη ευκαιρία για τα Ομαλά με τον Παγουλάτο να πιάνει την κεφάλια και τον Μοσχόπουλο να διώχνει σε κόρνερ. Στο 38΄ ο Παπαδάτος κέρδισε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με όμορφο δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιβάν Αρτούρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τους παίχτες των Ομαλών να προσπαθούν για την ισοφάριση με μακρινά σουτ και στημένες μπάλες χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Μοσχόπουλου. Στο 72΄ο Αντωνάτος μετά από ωραία πάσα του Καμινάρη έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι των Ομαλών και στο 80΄ ο Πέττας που είχε περάσει σαν αλλαγή στη θέση του Μαρινάκη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα των Ληξουριωτών και να κλειδώσει την νίκη.

Στο 87΄κιτρινες δεχτήκαν από πλευράς Παλληξουριακού οι Πέττας για σκληρό μαρκάρισμα και Μαυροειδής για διαμαρτυρία.

Ομαλά (Διον. Λιονάτος ) Ιβάν Αρτούρ, Αμπντούλ Αλ Καζαρ, Τσακαρισιάνος Υπ, Τσακαρισιάνος Σ, Παγουλάτος, Καλογηράτος (70΄Φραγκιάς), Μπελτσώνας, Καπετάνιος, Ντόκο Έρις (73΄Φιωράτος), Γεωργόπουλος (83΄Βαλλιανάτος)
Παλληξουριακός (Χ. Χαρίτος) Μοσχόπουλος, Βολνίσκι, Μαρινάκης ( 46΄Πέττας), Φαρακλός (46΄Κατσιβέλης), Καμινάρης, Μαυροειδής, Αδηλίνης, Λυκούδης, Δαμουλιάνος, Παπαδάτος ( 67΄Λαδάς, Αντωνάτος.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250