Άγρια ομορφιά, ένα γκολ και... πολλά δοκάρια! (Πάγκε – Σάμη 0-1)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 22:49

Άγρια ομορφιά, ένα γκολ και... πολλά δοκάρια! (Πάγκε – Σάμη 0-1)

Παιχνίδι με άγρια ομορφιά, ένα γκολ και ...πολλά δοκάρια, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Τελικά, η Σάμη ήταν αυτή που επικράτησε με 1-0 του Παγκεφαλληνιακού, αναγκάζοντάς τον στην πρώτη εφετινή ήττα του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚΙ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Πλέον η ομάδα του Θοδωρή Βουκελάτου, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Στο ξεκίνημα, ο Πάγκε μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6' είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βεκερίδη.

Η Σάμη εν συνεχεία, ισορρόπησε το παιχνίδι και «απάντησε» στο δοκάρι του Πάγκε, σε σουτ του Νικολοβγένη στο 12'.

Στο 18' η Σάμη θα χάσει πέναλτι με τον Γ. Αμούργη, το σουτ του οποίου θα αποκρουστεί από τον Ζαμπαύτη.
Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Σάμη είχε νέο δοκάρι στο 47' με τον Γ. Αμούργη, ενώ το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά η οποία κορυφώθηκε από τη στιγμή που η Σάμη άνοιξε το σκορ στο 60' με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ του Μωραϊτη.

Ο Πάγκε είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, ενώ σουτ του Νικηφόρου Κουλουμπή στο 69' θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι της Σάμης και μετά στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 70' η Σάμη είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της και να «τελειώσει» τον αγώνα, ωστόσο στο τετ-α-τετ ο Γ. Αμούργης προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Ζαμπάυτη, ωστόσο ο τελευταίο κατάφερε και τη σταματήσει.

Στο 94' ο παίκτης του Πάγκε Αντωνίου, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Γασπαράτο, γιατί έσπρωξε τον ποδοσφαιριστή της Σάμης Περιβολάρη, ρίχνοντάς τον στο χόρτο.
Διαιτητής: Γασπαράτος

Επόπτης: Καλαφάτης και Κ. Δουκάκης.

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: (Γ.Βασιλάκης), Ζαμπαύτης, Θωμάς, Κουλουμπής Νικ., Αντωνίου, Βεκερίδης, Αρμάντο, Γιαννάτος (70΄ Μίσκα), Παπαθεοδωρόπουλος (85΄ Κοτίνης), Νουρεντίνι, Τούρλας (90΄+΄ Μπαζάρογλου Περ.).
ΣΑΜΗ :(Θ.Βουκελάτος), Καλλιβωκάς Δ., Μηλιαρέσης, Αμούργης Αρ., Βιτωράτος Κ., Καππάτος, Μωραίτης, Νικολοβιένης Κ., Καλλιβωκάς Γ. (85΄Μινέτος), Αλυσανδράτος (53΄ Δευτεραίος), Περιβολάρης, Αμούργης Ι. (90΄+΄Τουλάτος).

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ