A' ΕΠΣΚΙ: Πήρε το ντέρμπι της Λειβαθούς η Εικοσιμία, 3-0 τα Φωκάτα (φωτορεπορτάζ)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 21:29

A' ΕΠΣΚΙ: Πήρε το ντέρμπι της Λειβαθούς η Εικοσιμία, 3-0 τα Φωκάτα (φωτορεπορτάζ)

Η Εικοσιμία πήρε με άνεση το ντέρμπι της Λειβαθούς, νικώντας τα Φωκάτα με 3-0, ξεκινώντας έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚΙ. Οι «κυανόλευκοι» του Δημήτρη Ζησιμάτου, μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν φάσεις με το «καλημέρα», σε αντίθεση με τους νεοφώτιστους του Μιχάλη Αθηναίου, οι οποίοι μπήκαν με σχετικό τρακ στον αγωνιστικό χώρο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η Εικοσιμία, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και είχε στο 6' δοκάρι σε σουτ του Μπλιάπτη, ενώ στο 10' ο Ντετάρ Ντουκάι με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ (σε φάουλ που κέρδισε ο Μπλιάπτης), πέτυχε το πρώτο φετινό γκολ για την ομάδα του στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ.

Η Εικοσιμία συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο 34', ο Ντουκάι έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Γιάννη Μινέτο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κουστουμπάρδη για το 2-0.

Με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο στο 77' τα Φωκάτα είχαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο ματς για να σημειώσουν κάποιο γκολ, ωστόσο το φάουλ του Κόμητα από μακρυνή σχετικά απόσταση, αποκρούστηκε από τον Καραϊσκο.
Στο 87' η τυπικά γηπεδούχος Εικοσιμία (οι δύο ομάδες μοιράζονται στις Κεραμειές την ίδια έδρα) θα φτάσει στην επίτευξη και τρίτου γκολ και πάλι με τον Ντετάρ Ντουκάι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομητόπουλος

Επόπτες: Λογοθέτης – Κιόσσης

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Δημήτρης Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης, Μινέτος Χρ., Μινέτος Γιαν. (85' Στεφανάτος, Κονόμη (85' Παππάς), Αποστολάτος, Μπλιάμπτης (64' Τσιγαρίδας), Ντουκάϊ, Χρηστάτος, Γερασιμάτος.
ΦΩΚΑΤΑ: (Μιχάλης Αθηναίος), Κουστουμπάρδης, Μάστορας (42' Σέρρας Μιλτ.), Σέρρας Παν., Μπουγάς, Αντωνίου, Ντουκάϊ, Κόμητας, Τζιβράς (35' Κουρκουμέλης), Παπαδάτος, Αθηναίος (85' Τριανταφύλη).




00 inkefalonia general ad 300X250