ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚΙ: Βήμα πρόκρισης για Διλινάτα και Φωκάτα (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 20:54

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚΙ: Βήμα πρόκρισης για Διλινάτα και Φωκάτα (εικόνες)

Τα Διλινάτα και τα Φωκάτα πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ. Τα Διλινάτα επικράτησαν στο ΔΑΚ των Ομαλών με 2-0, ενώ το μεσημέρι τα Φωκάτα νίκησαν εκτός έδρας τον Παπυργιακό με 1-0 στο ίδιο γήπεδο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο αγώνας των Φωκάτων με τον Παπυργιακό έγινε υπό συνεχή βροχή γεγονός που δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.
Τελικά, η ομάδα από τις Κεραμειές κατάφερε να φτάσει στη νίκη με ένα γκολ που σημείωσε ο Κόμητας στο 44ο λεπτό, όταν εκμεταλλεύτηκε άψογα την παράλληλη μπαλιά του Χρυσανθακόπουλου, γράφοντας το 1-0 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο απογευματινό παιχνίδι, τα Διλινάτα κατάφεραν να υποτάξουν τα Ομαλά με το «καθαρό» 2-0.
Και τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο. Το πρώτο στο 73' έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μηλιώνη
Στη φάση του πέναλτι τα Ομαλά έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του τερματοφύλακα της ομάδας Αρτουρ, ο οποίος είχε ανατρέψει τον Μηλιώνη. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε τελικά ο Τζάκης, αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ομάδα του από το πρώτο γκολ.

Τα Διλινάτα από εκεί και πέρα, ανέβασαν ακόμα περισσότερο «στροφές», είχαν δοκάρι στο «σουτ- φωτοβολίδα» του Χρήστου Τζωρτζάτου έξω από την περιοχή στο 83' και εν τέλει κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο τέρμα με ένα αριστουργηματικό γκολ που πέτυχε ο Μηλιώνης με ανάποδο ψαλίδι στο 89'!

ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΟΜΑΛΑ 2-0

ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Σπ. Αλυσανδράτος), Γαβριελάτος, Τζωρτζάτος Δημ., Καλλιακούδας, Χαραλαμπόγλου, Δούκας, Γκερβένης, Βαγγελάτος (46' Ψαριανός), Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Γ. (71' Κατσούρης), Τζωρτζάτος Χ., Μηλιώνης (90' Μαλλιώρης).
ΟΜΑΛΑ: (Δ. Λιονάτος), Ιβάν Αρτούρ, Αμπτού-Αλ Γκαζάρ, Τσακαρισιάνος Σπ., Παγουλάτος, Τσακαρισιάνος Χρ. (73' Τζάκης), Μπελτσιώνας, Καπετάνιος (62' Καλογηράτος), Ντόκο (66' Μαρκάτος), Γεωργόπουλος, Ταβιανάτος.

ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – ΦΩΚΑΤΑ 0-1

ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ: (Σπ. Τζωρτζάτος), Κουγιανός, Τόκος, Τζωρτζάτος, Παγουλάτος Διον. (61' Κοκκόσης Ν.), Κουμαριώτης, Κοψίνης (60' Παγουλάτος Θ.), Ερμάλ, Τζάκης, Κορσιάνος, Μενεγάτος Β., Στρακάτος (72' Γεωργακάς).
ΦΩΚΑΤΑ: (Μιχ. Αθηναίος), Κουστουμπάρδης, Αθηναίος (66' Τριανταφύλη), Ξαξίρης (80' Τζιβράς), Μπουγάς, Αντωνίου, Ντουκάι, Κόμητας, Μάστορας, Παπαδάτος, Χρυσανθακόπουλος, Σέρρας Π. (77' Σέρρας Μ.).

Παρακάτω φωτογραφίες απο τα δύο ματς




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250