Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Προβάδισμα πρόκρισης για την ΑΕΚ (3-1 την Εικοσιμία στο ΔΑΚ)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 21:41

Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Προβάδισμα πρόκρισης για την ΑΕΚ (3-1 την Εικοσιμία στο ΔΑΚ)

Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ πήρε η ΑΕΚ η οποία νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Αργοστολίου την Εικοσιμία με 3-1.Πλέον η ομάδα του Αργοστολίου, έχει αποκτήσει το πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει στις Κεραμειές, έχοντας το αβαντάζ των δύο γκολ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το παιχνίδι ουσιαστικά ήταν μοιρασμένο σε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο, το «άχρωμο» και «άγευστο», οι δύο ομάδες ουσιαστικά έκαναν αναγνωριστικές κινήσεις, χωρίς να σημειωθούν οι μεγάλες φάσεις γύρω από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη, όλα άλλαξαν καθώς σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (46'), με τον Μπαζάρογλου, ο οποίος απ το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά με αριστοτεχνικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραϊσκου για το 1-0.

Η απάντηση της Εικοσιμίας ήταν άμεση, καθώς στο 50' ο Ντουκάι «πατάει» έξυπνα την μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Γερασιμάτο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νικάει τον Αννινο για το 1-1.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε μία άγρια ομορφιά. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι και πάλι με τον Γερασιμάτο, είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, ωστόσο το σουτ του τελευταίου στο τετ-α-τετ με τον Αννινο πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Το παιχνίδι, ουσιαστικά κρίθηκε στο δίλεπτο 82' και 83' όταν η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα. Το πρώτο που έκανε το σκορ 2-1 με τον Λούλουδα, ο οποίος νίκησε με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή τον Καραϊσκο έπειτα από την εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά του Κόμητα. Και το δεύτερο ένα λεπτό αργότερα όταν μετά το κλέψιμο της μπάλας ο Τανουσάι που είχε μπει σαν αλλαγή, έπαιξε εξαιρετικά το ένα – δύο με τον Μπαζάρογλου, με τον τελευταίο να τον βγάζει απέναντι στον Καραϊσκο και με πλασέ να διαμορφώνει το 3-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Ματιάτος
ΑΕΚ (Σπ. Παπαδάτος): Αννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος, Κούκλης, Λούλουδας, Σπανός, Κόμητας, Κρούτη, Ζαμπάυτης (63' Τανουσάι), Μπαζάρογλου, Κουλάκης (66' Αντωνόπουλος).
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δ. Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Χρηστάτος, Μινέτος Χρ., Μινέτος Γ., Αποστολάτος, Ντουκάι, Τσιγαρίδας (86' Βολτέρας), Αντωνάτος, Γερασιμάτος, Μπλιάμπτης.

Δείτε τις φωτογραφίες από εδώ