Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Τα γκολ έπεσαν "βροχή", αλλά οι λογαριασμοί παρέμειναν ανοιχτοί! (Ανωγή – Παλληξουριακός 3-3)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013 21:09

Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Τα γκολ έπεσαν "βροχή", αλλά οι λογαριασμοί παρέμειναν ανοιχτοί! (Ανωγή – Παλληξουριακός 3-3)

Έξι γκολ, τρία δοκάρια και... χορταστικό θέαμα στο ΔΑΚ Αργοστολίου στο Ληξουριώτικο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ. Η Ανωγή και ο Παλληξουριακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί σε 15 μέρες από σήμερα. Βέβαια πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση έχει ο Παλληξουριακός, ο οποίος ήταν τυπικά ο φιλοξενούμενος της αναμέτρησης, καθώς οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε ουδέτερο γήπεδο λόγω των εργασιών στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Στο δια ταύτα, ο Παλληξουριακός προηγήθηκε με 2-0 και 3-2 για να δεχθεί την ισοφάριση από την Ανωγή ισάριθμες φορές, η οποία είχε και δοκάρι με τον Κοζομπόλη μόλις στο 6ο λεπτό.

Τα γκολ που έδωσαν προβάδισμα στον Παλληξουριακό πέτυχε ο Πέττας στο 21΄μετά από ωραία μπαλιά του Μαυρωειδή και στο 37' όταν μετά από σουτ του Παπαδάτου και ασταθή απόκρουση του Κατωπόδη, εξ' επαφής έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Ανωγής.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η Ανωγή έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Πρώτα μείωσε στο 54'με τον Αραβαντινό και έξι λεπτά αργότερα (60') κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παππά, ο οποίος μετά το κόρνερ του Καλέντζου πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Παλληξουριακού, γράφοντας το 2-2.

Στο 62' και πάλι ο Πέττας που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παλληξουριακού, προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα της Ανωγής, ωστόσο το πλασέ του προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65' ο Μαυροειδής περνάει εξαιρετική μπαλιά στον Πέττα, ο οποίος πιάνει σουτ στην κίνηση, αλλά και αυτή τη φορά η μπάλα σταματάει στο κάθετο δοκάρι της Ανωγής.

Στο 73' ο Λυκούδης μετά από μπαλιά τρύπα στην περιοχή της Ανωγής, δίνει με ωραίο πλασέ νέο προβάδισμα στον Παλληξουριακό με 2-3, για να έρθει στο 90' ο Αραβαντινός και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας του Παλληξουριακού να ισοφαρίσει για την Ανωγή σε 3-3 σκορ που έμελε να είναι και το τελικό.
Διατητής: Ματιάτος
Επόπτες: Βασιλόπουλος – Κομητόπουλος

ΑΝΩΓΗ: Κατωπόδης, Παππάς, Δρακόπουλος Καλέντζος, Σούπας, Κοζομπόλης, Παπαδάτος, Γερολυμάτος (Αραβαντινός Α.), Γαβριελάτος (46' Γιακουμάτος), Αραβαντινός- Ζαφ., Μπενάτος (46' Λυκούδης).
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Αραβαντινός – Καρλάτος, Πέττας (76' Λαδάς) , Καμινάρης, Μαυροειδής Χ., Αδηλίνης. Μαυροειδής Ν., Δαμουλιάνος, Λυκούδης, Παπαδάτος (59' Φαρακλός), Αντωνάτος, Λαδάς Ι (50' Γαλανός).

DSC 0352

DSC 0361

Παρακάτω όλες οι φωτογραφίες απο τον αγώνα




00 inkefalonia general ad 300X250