Ξεκινούν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 17:22

Ξεκινούν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά

Ως σχολή είμαστε ευτυχείς γιατί αποτελούμε πλέον μέλος της οικογένειας του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της Ελλάδας, καθώς και αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης οικογένειας των επίσημα αναγνωρισμένων σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το γεγονός αυτό αυξάνει σίγουρα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας έναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς αλλά προπάντων προς εσάς τους γονείς και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά σας. Κατανοούμε όμως και αντιλαμβανόμαστε πλήρως όλες αυτές τις υποχρεώσεις και ευθύνες και δεσμευόμαστε τόσο στον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς όσο και απέναντι σας ότι θα εργαστούμε σκληρά, μέσα από την καθοδήγηση, τον σχεδιασμό και τον ανάλογο έλεγχο από τον επίσημο Ολυμπιακό για το καλό νοούμενο συμφέρον των παιδιών της ακαδημίας. Εξάλλου δεν είμαστε διατεθειμένοι να διακινδυνέψουμε την πιο πάνω σχέση και συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό μέσα από δυσλειτουργίες και ενέργειες που θα τον δυσφημήσουν ή θα τον βλάψουν με οιονδήποτε τρόπο.

Οι στόχοι και οράματα μας είναι απόλυτα συνυφασμένα με το μεγαλείο του Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά και τον τρόπο σκέψης και την όλη φιλοσοφία στην λειτουργία των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς.Με έμφαση την συμμετοχή των παιδιών σε αμέτρητα φιλικά παιγνίδια, σε διάφορα επίσημα και ανεπίσημα τουρνουά και πρωταθλήματα αλλά και σε διάφορες άλλες ομαδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες στοχεύουμε στην δημιουργία όλων εκείνων των κατάλληλων, ασφαλών και ευχάριστων συνθηκών άσκησης για τα παιδιά.

ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ.ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ,ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/10/2013, ΣΤΙΣ 10,00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΡΑΚΛΑΤΩΝ.