Παίδες με… τσαγανό – Νικηφόρα πρεμιέρα με ανατροπή για τους μικρούς του ΑΣΚ!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 15:57

Παίδες με… τσαγανό – Νικηφόρα πρεμιέρα με ανατροπή για τους μικρούς του ΑΣΚ!

Οι παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, έδειξαν να έχουν μπόλικο τσαγανό! Ετσι κατάφεραν και γύρισαν ένα παιχνίδι, φτάνοντας έτσι στη σπουδαία νίκη επί της Ε.Α. Παραλίας με 40-37 στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον προπονητή της ομάδας Μάκη Μαρκάτο, ο οποίος διάβασε σωστά το παιχνίδι και με τις εντολές που έδωσε, έφερε τη μπάλα μέσα στο καλάθι και με σκληρή άμυνα, κατάφερε να το γυρίσει και να το πάρει. Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους παίκτες της ομάδας του ΑΣΚ, που στην τελευταία περίοδο έβγαλαν νεύρο και πάθος και με σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να φτάσουν στην τελική επικράτηση.  

Μάλιστα, στο 30' η ομάδα της Πάτρας ήταν μπροστά στο σκορ με 33-26, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να σκοράρει μόλις 4 πόντους (!).

Πολύ καλός ο Γεράσιμος Μουίκης με σωστές επιλογές και καλή άμυνα, τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους, όσους είχε και ο Χάρης Λάλης που εξίσου ήταν πάρα πολύ καλός. Αμφότεροι αποτέλεσαν τα πρώτα βιολιά στην επίθεση της ομάδας του Μάκη Μαρκάτου, ενώ ακολούθησε ο Παπαδημητρίου με 8 πόντους .

Δεκάλεπτα: 10-8, 18-23, 26-33, 40-37

Διαιτητής: Καμήτσος
ΑΣΚ (Μ. Μαρκάτος): Θεοδωράτος, Λάλης Β., Φραγικάς 6 (2), Ντεράι 4, Ντιήλ Α. 2, Ντιήλ Ντ., Παπαδημητρίου 8, Λάλης Χ. 10, Μουίκης 10.
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Κωστόπουλος): Ζαφείρης, Νούλας, Ντεμίρης 2, Καρβέλας 3 (1), Παύλου 14, Λαμπρόπουλος, Φραντζής 15, Παναγόπουλος 3.

ask4

 

ask32

ask27

ask36

ask43

ask48

ask49

Παρακάτω όλες οι φωτογραφίες απο τον αγώνα