Κατεβαίνει στην Α1! Ο ΝΟΑ ενημέρωσε την ομοσπονδία ότι θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 19:22

Κατεβαίνει στην Α1! Ο ΝΟΑ ενημέρωσε την ομοσπονδία ότι  θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στο τμήμα πόλο του ΝΟΑ, καθώς η ομάδα του Αργοστολίου έστειλε σήμερα το μεσημέρι  στην Κολυμβητική Ομοσπονδία, ακριβώς με την λήξη της προθεσμίας, το έγγραφο δήλωσης συμμετοχής στην Α1 για τη σεζόν 2013-2014.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο ΝΟΑ λοιπόν, την τελευταία ημέρα για την αποστολή των σχετικών εγγράφων από τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα,  φάνηκε να είναι πιστός στο ραντεβού του.

Πλέον το βασικότερο είναι να βρεθούν οι παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα και ήδη ο προπονητής της ομάδας Θόδωρος Ανδρεάκος, κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και  έχει ξεκινήσει επαφές με συγκεκριμένους πολίστες ώστε να αποσπάσει από αυτούς το πολυπόθητο «ναι».

Βέβαια, τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους, ο ΝΟΑ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει να τις κάνει, ενώ και αρκετοί ελεύθεροι παίκτες έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες, γεγονός που δυσκολεύει την προσπάθεια εξεύρεσης παικτών.
Πλέον τις επόμενες μέρες θα υπάρχει μία καλύτερη εικόνα όσον αφορά τις επαφές με επικείμενους μεταγραφικούς στόχους και τις προσθέσεις αυτών σχετικά με την έλευσή τους στο Αργοστόλι.

Το θετικό είναι πάντως, πως ο ΝΟΑ, φαίνεται να βρήκε τρόπο και δήλωσε συμμετοχή στην Α1. Η ομάδα εξαιρετικά δύσκολα θα είναι ανταγωνιστική τη νέα σεζόν, ωστόσο το γεγονός και μόνο πως συνεχίζει να υφίσταται, αποτελεί μία πρώτη νίκη.