Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Α.Ε.Κ. νίκη 0-2 την Αναγέννηση Παλαιοχωρίου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 02:27

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Α.Ε.Κ. νίκη 0-2 την Αναγέννηση Παλαιοχωρίου

Παλαιοχώρι Ηλείας:Αποστολή sportsthea Πολύ αισόδοξα τα μηνύματα από την Ηλεία και την Α.Ε.Κ. αφού στο πρώτο φιλκό παιχνίδι της νέας σεζόν πέτυχε νίκη, κυρίως ψυχολογίας, με σκορ 2-0 επί της Αναγέννησης Παλαιοχωρίου.

Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου παρά την κούραση των ποδοσφαιριστών της από την σκληρή προετοιμασία, την ζέστη αλλά και αυτή του μονοήμερου ταξιδίου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και με το “καλημέρα” φάνηκε ότι και φέτος θα είναι ένα από τα φαβορί για την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια εμφάνιση με πολλές υποσχέσεις και να αφήνει τον Σπ. Παπαδάτο ικανοποιημένο από την γενικότερη εικόνα της ομάδας του.
Η Α.Ε.Κ. ήταν καλύτερη της αντιπάλου της σε όλο το παιχνίδι, είχε την υπεροχή, πολύ καλή κυκλοφορία και γενικά η νίκη της ήταν δίκαιη.
Οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Συγκεκριμένα το 0-1 στο 15' με τον νεοαποκτηθέντα Αραπέλη, ο οποίος ύστερα από το δυνατό σουτ του Κρούτη πήρε το “ριμπάουτ” και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Το 0-2 θα πετύχει ο νεουσελθών στον αγώνα Σάββας Ζαμπαύτης, που επέστρεψε φουριόζος, όταν σε όμορφη αντεπίθεση της ομάδας του, ο Αραπέλης θα μπεί στην περιοχή και θα κόψει εξαιρετικά την μπάλα στον σκόρερ ο οποίος είχε εύκολη πια δουλειά να την στείλει με πλασέ στα δίχτυα της Αναγέννησης για δεύτερη φορά.
Στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Παλαιοχωρίου βρέθηκαν και καμιά πενηνταριά φίλαθλοι της τοπικής Αναγέννησης.
Η σύνθεση της Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Στεφανάτος, Ψάλτης (60΄Κουλάκης), Λούλουδας, Λουλάϊ, Κρούτη, Κούκλας, Κόμητας, Μπαζάρογλου (60΄Ζαμπαύτης), Ίλιρ (60΄Σπανός), Αραπέλης.
 
sportsthea.blogspot.gr



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ