Τα ΦΩΚΕΙΑ 2013 στο Βαλεριανο σημειωσαν μεγαλη επιτυχια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 09:45

Τα ΦΩΚΕΙΑ 2013 στο Βαλεριανο σημειωσαν μεγαλη επιτυχια!

Ο Πολιτιστικος Συλλογος Απανταχου Βαλεριαναιων «Το Κορωνι» σε συνεργασια με τη Κοινωφελης Επιχειρηση του Δημου Κεφαλονιας Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ διοργανωσε με πολλη μεγαλη επιτυχια τα πρωτα «ΦΩΚΕΙΑ 2013»,αγωνα δρομου 8.3 χλμ., «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΟΥ», την Κυριακη 25 ΑυγουστουΗ εκδηλωση ηταν προς τιμη του Μεγαλου Κεφαλλονιτη Θαλασσοπορου-Εξερευνητη Ιωαννη-Αποστολη Φωκα-Βαλεριανου.

Αφετηρια και τερματισμος ηταν η πλατεια « Ιωαννη Φωκα» στο Βαλεριανο.
Επισης ελαβε χωρα και αγωνας δρομου 60μ. για τους μικρους μας φιλους των δημοτικων σχολειων (Αγορια-Κοριτσια).
Συνολικα ενενηντα ενας (91) αθλητες και αθλητριες ελαβαν μερος και ευχαριστηθηκαν απο την ομορφη διαδρομη.Πολυς κοσμος παρακολουθησε τον αγωνα επευημωντας και εμψυχωνοντας τους αθλητες

Κατα την τελετη απονομης των μεταλλειων και βραβειων παραβρεθηκαν: η βουλευτης Κεφαλονιας και Ιθακης Αφροδιτη Θεοπεφτατου, ο προεδρος του Δημοτικου Συμβουλιου Νικος Ανουσακης, οι αντιδημαρχοι Αθηνα Αυγουστατου,Βασιλης Καμπιτσης,Ευαγγελος Κεκατος, Σπυρος Ματιατος, Σπυρος Σολωμος, οι δημοτικοι συμβουλοι Διονυσης Αραβαντινος, Διονυσης Κοκκοσης,Παναγης Ρασιας, Ανδρεας Ζαπαντης, ο πρωην Αστυνομικος Διευθυντης κος. Φιλιππου, ο διοικητης Αστυνομικου Τμηματος Ελειου-Προννων καθως και πολλοι αλλοι επισημοι προσκεκλημενοι.

Με τις αθλητικες αυτες εκδηλωσεις ο Συλλογος εχει ως στοχο να προαγει το «Ευ Αγωνιζεσθαι», το πνευμα της ευγενους αμιλλας, που καταδιεκνυει το μεγαλειο καθε αθλητη,καθε ανθρωπου.
Σκοπος ειναι,σε μια εποχη διαβρωσης των αξιων και ηθικης σηψης, να προαγει το σεβασμο του ατομου στον εαυτο του, στον συνανθρωπο και στο περιβαλλον.
Μεσα απο τους συμβολισμους του αθλητισμου, να επηρεαστει θετικα και η ιδια η κοινωνια.

Ευχαριστιες¨

Ο Συλλογος «Το Κορωνι» θα ηθελε να ευχαριστησει οσους βοηθησαν να πραγματοποιηθουν οι αθλητικες εκδηλωσεις και το καλλιτεχνικο προγραμμα που ακολουθησε:

• Ολα τα παιδια της συνοργανωτριας Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και τον προεδρο της Αγγελο Κωνσταντακη για την πολυτιμη βοηθεια τους, χωρις την οποια δεν θα μπορουσε να πραγματοποιηθει μια τοσο πετυχημενη αθλητικη διοργανωση.

• Τους εθελοντες «Σαμαρειτες»
• Τους γυμναστες Γερασιμο και Δημο Παντελιο
• Τα παιδια της Εθελοντικης Ομαδας Δασοπροστασιας Ελειου-Προννων
• Την Αστυνομικη Διευθυνση Ελειου-Προννων
• Τον Συλλογο Δρομεων Κεφαλονιας
• Ολους τους συμμετασχοντες

• Τους χορηγους για την ευγενικη και πολυτιμη προσφορα τους:
Υπεραγορες: ΑΒ Βασιλοπουλος-Μαρινοπουλος-Πανταζατος
Ζαχαροπλαστεια:¨Καππατος-Μαυροειδης-Μελισσα-Μελλας-Αφοι Μανεντοι-Ντινα-Premier

Ευελπιστουμε να σας δουμε ολους του χρονου στο Βαλεριανο στα δευτερα Φωκεια 2014!

(Οι χρονοι των αθλητων θα ανακοινωθουν απο τη Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ)