Εφιαλτικό σενάριο - Στον «αέρα» η συμμετοχή του ΝΟΑ στο πρωτάθλημα πόλο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 09:39

Εφιαλτικό σενάριο - Στον «αέρα» η συμμετοχή του ΝΟΑ στο πρωτάθλημα πόλο

Οι πληροφορίες που έρχονται από το τμήμα πόλο του ΝΟΑ δεν είναι καλές. Εκεί που ετοιμάζαμε τις... βαλίτσες μας για τα ταξίδια στην Eυρώπη, τώρα δεν γνωρίζουμε αν καν θα υφίσταται ομάδα πόλο τη νέα χρονιά...και αυτό είναι ένα εφιαλτικό σενάριο. Η ομάδα που πέρσι έκανε υπερήφανη όλη την Κεφαλονιά, με τις σπουδαίες εμφανίσεις της και τις διακρίσεις της τόσο στο πρωτάθλημα που μπήκε στην 4άδα, όσο και με τη συμμετοχή της στο Φάιναλ Φορ, η ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, ενδεχομένως και να μην αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α1!

Πραγματικά, ευχόμαστε να γίνουν προσπάθειες και να μην γίνει πραγματικότητα αυτό το εφιαλτικό σενάριο, διότι αν δεν κατέβει στο πρωτάθλημα της Α1, αυτομάτως η ομάδα του Αργοστολίου κατεβαίνει δύο κατηγορίες. Όπως μάθαμε, γίνονται προσπάθειες να συμπληρωθεί το ρόστερ από εθελοντές να έχει μία παρουσία στην Α1, έστω και τυπική, ώστε μετά να πέσει στην Α2 και όχι στα έγκατα των κατηγοριών του πόλο.

Τη Δευτέρα θα είναι μία απολύτως κρίσιμη μέρα για το πόλο του ΝΟΑ με τη σύσκεψη του ΔΣ και εκεί ελπίζουμε να παρθούν οι σωστότερες αποφάσεις για την ομάδα που πέρσι, υπενθήμισε την παρουσία της Κεφαλονιάς στα αθλητικά δρώμενα της χώρας

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250