Στον Κούταβο ζυμώνεται το «μέλλον» της Ελληνικής Κωπηλασίας (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 13:29

Στον Κούταβο ζυμώνεται το «μέλλον» της Ελληνικής Κωπηλασίας (photos + video)

Πενήντα (50) ταλαντούχα νέα παιδιά μεταξύ αυτών και τρία Κεφαλλονιτόπουλα, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό στο Κοινόβιο Ανάπτυξης Κωπηλασίας που διεξάγεται στον Κούταβο σε συνεργασία της ΕΚΟΦΝΣ και του ΝΟΚΙ. Πρόκειται για ένα καμπ με την «αφρόκρεμα» του αθλήματος, με σκοπό την εξέλιξη και την τελειοποίηση των δεξιοτήτων τους. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακολουθήσαμε το καμπ δυο μέρες και το Σάββατο και την Κυριακή και διαπιστώσαμε την καλή δουλειά που γίνεται, αλλά επίσης και το πόσο τυχεροί πρέπει να αισθανόμαστε που έχουμε ένα... φυσικό κωπηλατοδρόμιο στα πόδια μας!

Αυτό άλλωστε επεσήμαναν και όλοι οι προπονητές με τους οποίους μιλήσαμε. Η Δήμητρα Γιαννιού επικεφαλής της κατηγορίας ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας την οποία μπορείτε να ακούστε παρακάτω, αλλά και οι συνεργάτες Παναγιώτης Ζυγούρας και Χάρης Γκίτσας και οι προπονητές που βοηθούν στο καμπ Ελευθερία Αξιώτη, Πέτρος Κοτσινής και Μπάμπης Δημαράς είχαν να λένε για τον Κούταβο.

Με τρία Κεφαλλονιτόπουλα στο καμπ ανάπτυξης!

Πάντως με έκπληξη παρατηρήσαμε πως στο καμπ συμμετέχουν τελικά τρία Κεφαλλονιτόπουλα, δύο από τον ΝΟΑ και ένα από τον ΝΟΚΙ, κάτι που δεν αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής!

Πρόκειται για την Μαριτίνα Μινέτου από τον ΝΟΚΙ και τους Χρήστο Κουστουμπάρδη και Γεράσιμο Μπούρα από τον ΝΟΑ, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την συμμετοχή τους στο καμπ.

DSC 0139

Από αριστερά ο Γεράσιμος Μπούρας (ΝΟΑ), Χρήστος Κουστουμπάρδης (ΝΟΑ) και Μαριτίνα Μινέτου (ΝΟΚΙ)

Ακούστε παρακάτω τι μας δήλωσαν

To καμπ ανάπτυξης Κωπηλασίας θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Αυγούστου.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την προπόνηση των αθλητών, με την κάμερα του inkefalonia.gr να βρίσκεται μέσα σε προπονητικό σκάφος
https://www.youtube.com/watch?v=Fkdu7x0ufd4

Παρακάτω δηλώσεις της Δήμητρας Γιάννου (Επικεφαλής της κατηγορίας ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας)
https://www.youtube.com/watch?v=iatmVa-Csu4

Παρακάτω δηλώσεις Θανάση Αυγερινού (Γενικός Γραμματέας ΝΟΚΙ)
https://www.youtube.com/watch?v=0z1GDJysI3E

DSC 0139

DSC 0139

DSC 0139

DSC 0139

DSC 0139

DSC 0128

 Παρακάτω και άλλες φωτογραφίες


Ετικέτες: