Το «μέλλον» της κωπηλασίας είναι στην Κεφαλονιά- Ξεκίνησε το καμπ ανάπτυξης στον Κούταβο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 15:10

Το «μέλλον» της κωπηλασίας είναι στην Κεφαλονιά- Ξεκίνησε το καμπ ανάπτυξης στον Κούταβο

Η αφρόκρεμα των «φυτωρίων» της Κωπηλασίας βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κεφαλονιά.  Με 50 παιδιά από όλη την Ελλάδα που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος, ανάμεσά τους και δύο Κεφαλλονιτόπουλα(ένα από τον ΝΟΚΙ και ένα από τον ΝΟΑ), τα οποία προπονούνται από σήμερα στο Κοινόβιου Ανάπτυξης Κωπηλασίας που ξεκίνησε στην Λιμνοθάλασσα του Κουτάβου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Το καμπ αυτό της προετοιμασίας διοργανώνουν η Ελληνική Κωπηλατική ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) και ο Ν.Ο.Κ.Ι. και σήμερα το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς δόθηκε συνέντευξη Τύπου γι' αυτό το πολύ σημαντικό event για την Κεφαλονιά.

Μάλιστα στο πάνελ, βρέθηκε ως μέλος της ΕΚΟΦΝΣ, ο έλληνας πρωταθλητής Κωπηλασίας και δις ολυμπιονίκης το 2004 και 2008 Βασίλης Πολύμερος, ο οποίος εκφράστηκε με πολύ θερμά λόγια για τον Κεφαλονιά και τον Κούταβο, τόπο που έχει στηθεί το καμπ.

Β. Πολύμερος: «Ιδανικός τόπος για το καμπ ανάπτυξης κωπηλασίας ο Κούταβος»

«Οι συνθήκες είναι ιδανικές εδώ στην Κεφαλονιά και θεωρώ πως ο Κούταβος αποτελεί το ιδανικό μέρος για να στηθεί το Κοινόβιο ανάπτυξης» ήταν τα λόγια του κ. Πολύμερου. Μαζί του στο πάνελ και ο εκπρόσωπος του ΝΟΚΙ στο δσ της ομοσπονδίας Κωπηλασίας κ. Σίμος Μαρκαντωνάτος, αλλά και ο προπονητής του ΝΟΚΙ Γιώργος Τσιομπανίδης. Αμφότεροι ενημέρωσαν αναλυτικά για το καμπ που διεξάγεται στην Κεφαλονιά και ευχήθηκαν για την επιτυχία αυτού. Οι προπονήσεις θα γίνονται στον Κούταβο καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ενώ θα συνεχίζονται από τις 5 το απόγευμα, μέχρι την Πέμπτη 8 Αυγούστου.

Ακούστε παρακάτω ο,τι ειπώθηκε στην συνέντευξη Τύπου, αλλά και τις συμβουλές του Βασίλη Πολύμερου στα μικρά παιδιά που ξεκινούν να ασχοληθούν με το άθλημα.

DSC 0001

DSC 0006

DSC 0008

DSC 0009

DSC 0010


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250