Στην τελική ευθεία για το 25ο Φεστιβάλ Γυμναστική για όλους "Κεφαλονιά 2013"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 09:57

Στην τελική ευθεία για το 25ο Φεστιβάλ Γυμναστική για όλους "Κεφαλονιά 2013"

25ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ -ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ- 27-30 ΙΟΥΝΙΟΥ«ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 2013» Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχει το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, καθώς συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ίδρυση του θεσμού. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του νησιού για το 2013 και θα γίνει σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Κουρκουμελάτα. Θα συμμετάσχουν,περίπου,2000, αθλούμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα παρουσιάσουν τα υπέροχα προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής. Θα έχουν την ευκαιρία, παράλληλα, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κεφαλονιάς και να κολυμπήσουν στις υπέροχες παραλίες της. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Κεφαλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων «Κεφαλονιά».

λυμπήσουν στις υπέροχες παραλίες της. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Κεφαλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων «Κεφαλονιά».

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει από την Κεντρική Πλατεία του Αργοστολίου την Πέμπτη 27 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης».

Επίσημες δηλώσεις σχετικά με το Φεστιβάλ:

Σωτήρης Κουρής- Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης : «Το Φεστιβάλ αυτό αποτελεί παράδοση για το νησί μας. Είναι θεαματικότατο και πολύ υψηλού επιπέδου. Πρόκειται για μία μεγάλη πολιτιστική και αθλητική εκδήλωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το φιλοξενούμε».

Αλέξανδρος Παρίσης-Δήμαρχος Κεφαλονιάς:«Είμαι σίγουρος ότι και εφέτος θα γίνει ένα σπουδαίο Φεστιβάλ. Το στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, αλλά και καλή διαμονή σε όλους τους συμμετέχοντες».

Σταύρος Μπασιαρδής-Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Φεστιβάλ: «Το Φεστιβάλ αυτό απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και είναι για όλες τις ηλικίες. Είμαστε περήφανοι που συμπληρώνουμε τα 25 χρόνια της διοργάνωσης. Είναι, πράγματι, πολύ μεγάλη η συμπαράσταση τόσο της Περιφέρειας, όσο και του Δήμου Κεφαλονιάς. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη πολύτιμη στήριξή τους».

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ