Απίστευτες σκηνές στον Ηρακλή! "Ντου" οπαδών κατά παικτών και διοίκησης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013 10:59

Απίστευτες σκηνές στον Ηρακλή! "Ντου" οπαδών κατά παικτών και διοίκησης

Δεκάδες οπαδοί του Ηρακλή πήγαν με άγριες διαθέσεις στην προπόνηση της ομάδας και επιτέθηκαν σε παίκτες αλλά και μέλη της διοίκησης. Εξαγριωμένοι οπαδοί του Ηρακλή που, προφανώς, λόγω της απώλειας της ανόδου, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Μίκρας και επιτέθηκαν σε παίκτες και διοίκηση. Η κατάσταση ξέφυγε με τους δύο αντιπροέδρους της ΠΑΕ, Γιώργο Μανίκα και Αργύρη Ασφαλτίδη να δέχονται επίθεση. Από το μένος των "οπαδών" δεν ξέφυγαν και οι παίκτες της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές έμειναν στα αποδυτήρια μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο γήπεδο αλλά ακόμη και όταν αυτό συνέβη οι οπαδοί δεν σταμάτησαν.

Κάποιοι παίκτες ήρθαν στα χέρια με τους οπαδούς και μετά από λίγη ώρα η κατάσταση ηρέμησε αφού η αστυνομία απομάκρυνε τους "ταραξίες".

Ο Ηρακλής που συμμετέχει στα πλέι οφ ανόδου έχει χάσει κάθε μαθηματική ελπίδα για την πρώτη θέση που οδηγεί στην Σούπερ Λίγκα ενώ στον τελευταίο του αγώνα γνώρισε βαριά ήττα στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό με 4-0.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της καταδίκασε τα επεισόδια.

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 καταδικάζει τα απαράδεκτα γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Επιπλέον δηλώνει ρητά ότι είναι αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος από γεγονότα τα οποία αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδας μας.

Τέλος, δηλώνει ότι τα γεγονότα αυτά δημιουργούν ερωτηματικά, καθώς εκδηλώθηκαν λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση συνέντευξης τύπου του σχεδιασμού της επόμενης ημέρας της ομάδας."

Πηγή: newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250