Τουρνουά ΑΣΚ «Γ. & Μ. Βεργωτή»: Οι… μπόμπιρες του μπάσκετ κέρδισαν το χειροκρότημα!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 00:31

Τουρνουά ΑΣΚ «Γ. & Μ. Βεργωτή»: Οι… μπόμπιρες του μπάσκετ κέρδισαν το χειροκρότημα!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Κουρκουμελάτα το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουνίου, το τουρνουά «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή», το οποίο διοργάνωσε για 12η συνεχόμενη χρονιά ο ΑΣΚ σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και την συμμετοχή των ομάδων του ΝΕΟΛ και της Λειβαθούς. Πραγματικά τα παιδιά κέρδισαν με το σπαθί τους το ζεστό χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου με τις ικανότητές τους με την πορτοκαλί μπάλα, σε ένα event που ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά για τον ΑΣΚ. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Αγόρια και κορίτσια που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, έδειξαν πως έχουν και δίψα και θέληση για τον αθλητισμό και σίγουρα αυτό από μόνο του μπορεί να μας γεμίσει ικανοποίηση και αισιοδοξία.

Μάλιστα, όταν ολοκληρώθηκαν οι αγώνες, τα μικρά τμήματα του ΑΣΚ έκαναν μία ωραιότατη επίδειξη των ικανοτήτων τους με την μπάλα σε ντρίπλα, κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας.

Εκτός από τα πυροτεχνήματα που ενθουσίασαν τους μικρούς αθλητές, δόθηκαν και αναμνηστικά μετάλλια από τον αντιδήμαρχο Σάββα Σαββαόγλου, τον αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κεκάτο, τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Σκλάβο και τον Γενικό Διευθυντή του ΑΣΚ Θανάση Μουίκη.

Θανάσης Μουίκης: «Χαιρόμαστε να βλέπουμε την πρόοδο των παιδιών»

«Είναι στιγμές που θέλεις να τις ζεις κάθε χρόνο. Είναι οι στιγμές που όλο το χρόνο δουλεύεις για να δεις την πρόοδο αυτών των παιδιών. Και πραγματικά χαιρόμαστε που τα βλέπουμε να προοδεύουν . Θα πάρουμε πάλι δυνάμεις το καλοκαίρι που έρχεται για να ξεκινήσουμε μία καινούργια προσπάθεια ώστε και του χρόνου να κλείσουμε πάλι με μία ωραία γιορτή με παιδιά από όλο το νησί» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουίκης και συνέχισε: «Κάθε χρόνο αυτή η γιορτή, πέρα από τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά που τη διοργανώνει, είναι και προς τιμήν του Γεωργίου και Μάρης Βεργωτής και πραγματικά χαιρόμαστε να το διοργανώνουμε. Ευχαριστούμε και το ίδρυμα «Γ. και Μ. Βεργωτή» και την ΚΕΔΗΚΕ που συμμετείχαν με τον τρόπο τους σε αυτή την εκδήλωση και δίνουμε ραντεβού του χρόνου να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους σε αυτό τον τόπο που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν για την Κεφαλονιά και για τα παιδιά».

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από τους αγώνες επίδειξης, αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Και του χρόνου

https://www.youtube.com/watch?v=uXNZNrBvOQA

https://www.youtube.com/watch?v=I5YhltADLXo

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250