Τουρνουά 5Χ5 της ΚΝΕ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 07:52

Τουρνουά 5Χ5 της ΚΝΕ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΤΗΣ ΚΝΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΤΡΑΥΛΙΑΤΩΝ (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ) ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ Κ ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6946798720 Ν.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΤΗΣ ΚΝΕ1. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλες τις ηλικίες.2. Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.3. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 5.00 μ.μ. έως και τις 9.00 μ.μ και τις δύο μέρες. Σε περίπτωση που ο χρόνος δεν επαρκεί για ν' αγωνιστούν όλες οι ομάδες, θα γίνουν αγώνες και το πρωί του Σαββάτου, 10.00 π.μ. με 1.00 μ.μ.4. Η νικήτρια ομάδα του τουρνουά και όλοι οι συμμετέχοντες, θα βραβευτούν στις 26/6, σε εκδήλωση της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά,στην πλ. Αργοστολίου.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΤΗΣ ΚΝΕ

Νέα, νέε, εργαζόμενε, άνεργε
Η ΚΝΕ σε καλεί να πάρεις θέση, να έρθεις μαζί μας στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, για μια κοινωνία όπου κουμάντο θα κάνει ο λαός, οι εργαζόμενοι.

Σε καλούμε να πεις όχι στους ψεύτικους παραδείσους και στη φυγή σε ατομικούς δρόμους. Να πεις όχι σε όλα τα ναρκωτικά. Να παλέψεις για ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις.
Αυτοί που σε κάνουν δούλο του 21ου αιώνα, θέλουν ελεύθερα τα ναρκωτικά, υποστηρίζουν τον διαχωρισμό των ναρκωτικών σε «σκληρά» και «μαλακά», προπαγανδίζουν τη «ναρκοκουλτούρα» και τη λογική του «μικρότερου κακού». Κρύβουν ότι η αιτία της χρήσης και της εξάρτησης είναι πρώτα από όλα κοινωνική, είναι το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που στηρίζουν.


Δεν είναι ελεύθερος ο νέος που τον πετάνε στην ανεργία, που τον καταδικάζουν σε μισθούς και μεροκάματα πείνας, που τον κρατάνε αμόρφωτο, του στερούν την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό

Η «φυγή» δεν είναι ελευθερία, ούτε πράξη αντίστασης και απειθαρχίας στο σύστημα τους. Δεν αλλάζει τη σημερινή βαρβαρότητα, είναι στήριγμα των καταπιεστών.

Στα παιδιά της εργατικής τάξης, που βιώνουν τα βάσανα των οικογενειών τους, δεν ταιριάζει η «φυγή» και η απάθεια.

Μας ταιριάζει η αγωνιστική και η ανυπότακτη στάση ζωής!
Μόνο ένας δρόμος μας αξίζει. Η πάλη για μια κοινωνία που με την εργατική τάξη στην εξουσία θα καταργήσει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Σε αυτό το δρόμο σε καλεί η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Δήλωσε κ εσύ συμμετοχή στο τουρνουά 5Χ5 με τίτλο «Όχι σε όλα τα ναρκωτικά» που διοργανώνει το ΝΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΚΝΕ στο Δημοτικό γήπεδο 5Χ5 στα Τραυλιάτα (πίσω από την παιδική χαρά).
Τηλ. Επικοινωνίας 6946798720

Ν.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΤΗΣ ΚΝΕ




00 inkefalonia general ad 300X250