Ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου για τον Λασκαράτειο και τα Τρίτσεια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013 10:16

Ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου για τον Λασκαράτειο και τα Τρίτσεια

Αγαπητοί φίλοι,μπήκα στο εμέϊλ που στείλατε σχετικά με όλους τους αγώνες που έχετε προγραμματίσει και σκέφτηκα να σας επισκεφτώ με μιά παρέα συναθλητών από τον χώρο της Δράμας και της Θεσαλονίκης. Η προσπάθειά σας είναι αξιέπαινη αλλά όπως όλοι κάνετε το ίδιο λάθος στο θέμα των κατηγοριών. Σχεδόν σε όλες τις οργανώσεις υποτιμούνται οι μεγάλες ηλικίες ενώ θα έπρεπε να τυγχάνουν διαφορετικής μεταχείρισης. Ενώ έχετε κατηγορίες ανά 10 χρόνια πετάτε στο τέλος και μία 60 και άνω δείχνοντας έτσι ότι αγνοείτε τόσο το πνεύμα της ευγενούς άμυλλας όσο και την φυσική φθορά που επέρχεται με την πάροδο των ετών.Δεν κάνω την παρατήρηση για προσωπικούς λόγους καθότι εγώ προσωπικά τρέχω εδώ και 8 χρόνια χωρίς αριθμό δηλαδή άνευ αγωνιστικού χαρακτήρα. Το ξέρω ότι δεν γίνεται σκόπιμα απλώς δεν αντιλαμβάνονται οι οργανωτές ότι άθελά τους πραγματοποιούν μία παράβαση και υποτίμηση της αθλητικής αγωνιστικότητας και του πνεύματος της ευγενούς άμυλλας.

Προχωρώντας πιο κάτω έφθασα στα Τρίτσια και σε ένα σημείο διαβάζω ότι ο Τρίτσης υπήρξε ο Θρύλος της αρετής. Γεγονός αλλά η ΟΕΒΑΣ που οργανώνει τα Τρίτσια απαρτίζεται από ανθρώπους που μισούν τον αθλητισμό και κάθε ενάρετο και αγωνιστή. Ο Πρόεδρος κ. Συμεωνίδης μαζί με την απαρτία του και τους λοιπούς συναιτέρους της εξουσίας έχουν μοιράσει ξένες πρωτιές σε δικούς τους και έχουν διώξει ανθρώπους απλώς και μόνο επειδή διαμαρτυρήθηκαν για το κλέψιμο της πρωτιάς τους. Ο Συμεωνίδης με τον Γραμματέα του τον Κωνσταντόπουλο είναι άνθρωποι της καρέκλας με δεκανίκια και τρέμουν από κάθε δυνατό και ενάρετο αθλητή. Για όλα αυτά τα εγκλήματα κατά του αθλητισμού που γνώστες είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Ιωαννίδης υπάρχει ολόκληρο βιβλίο.

Οι αναφερόμενοι πολιτικοί όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκαν για τα αίσχη όλων αυτών και για την βεβήλωση της αθλητικής ιδέας αλλά συνέχισαν και συνεχίζουν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και μάλιστα σε ένα περιοδικό 52 φορές. Εάν αυτοί οι λεκέδες εκπροσωπούν τις υπέρτατες ιδέες του αθλητισμού και του Ελληνισμού τότε μπορούν να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους καθότι αυτά δεν έχουν ουδεμία σχέση με την αποστολή των αξιών του Ελληνισμού και του αθλητισμού. Αλλά το λάθος είναι και των αθλητών οι οποίοι θα έπρεπε να δώσουν την δυναμική απάντηση σε όλους τους λεκέδες που λεειλατούν κάθε δυνατότητα να προωθηθούν σωστά τα αθλητικά ιδεώδη απλώς και μόνο για να κρατήσουν την καρέκλα που κάθονται με δεκανίκια.
φιλικότατα

Αριστοτέλης Κακογεωργίου
για την Ομάδα "Ε" Έψιλον