ΑΟ Ποσειδών: Πρόγραμμα υδρογυμναστικής και τμήματα κολύμβησης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 11:29

ΑΟ Ποσειδών: Πρόγραμμα υδρογυμναστικής και τμήματα κολύμβησης

Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Το τμήμα κολύμβησης του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών σας καλεί να φέρετε τα παιδιά σας και να τα εμπιστευτείτε στους έμπειρους προπονητές μας, ώστε να τα μάθουν κολύμβηση, να τα μάθουν να αγαπούν το νερό. Προτιμήστε ένα άθλημα ιδανικό για μικρούς και μεγάλους, που συστήνεται από ιατρούς και προπονητές όλων των αθλημάτων, και πρόκειται για την πιο αποτελεσματική, ασφαλής, ευχάριστη αλλά και οικονομική άσκηση, με την οποία μεγαλώνει το παιδί χωρίς επιβαρύνσεις και τραυματισμούς στη σωματική του διάπλαση, αναπτύσσοντας αρμονικά & ομοιόμορφα το σώμα, δυναμώνοντας την αναπνευστική λειτουργία, βελτιώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλοντας στην κοινωνικοποίηση και πειθαρχεία των παιδιών.


Ελάτε κοντά μας, διαλέξτε για το παιδί σας να γίνει καλός αθλητής, γνωρίζοντας μέσα από τη προπόνηση με παιγνιώδης μεθόδους διδασκαλίας τα μυστικά της κολύμβησης, την ευγενή άμιλλα, την ομαδικότητα και δώστε του την ευκαιρία να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω όπως τα αθλητικά πριμ για τις σχολικές εξετάσεις.

Για πληροφορίες & εγγραφές καθημερινά στο κολυμβητήριο Αργοστολίου 14-16μμ και τηλεφωνικώς στους υπεύθυνους προπονητές φυσικής αγωγής (Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ) του προγράμματος κ. Μυρίλλο Ανδρέα και Μπαλτσαβιά Κατερίνα 6972128058 και για τα τμήματα κολύμβησης του Ληξουρίου Τσίκλη Νατάσα 6977168312.

Για το Δ.Σ. του Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Η Πρόεδρος

Χρυσάνθη Τσίκλη

Πρόγραμμα Υδρογυμναστικής (Aqua Fitness)

Η άσκηση μέσα στο νερό αποτελεί ένα μέσο εκγύμνασης για όλους τους ανθρώπους αθλητές και μη, γνώστες κολύμβησης και μη και μπορεί να πραγματοποιηθεί στον καθένα ανάλογα το στόχο που έχει, προσφέροντας κάρδιο-αναπνευστική αντοχή, μυϊκή ανάπτυξη και ευλυγισία χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς, ανεξάρτητα από την φυσική κατάσταση και την ηλικία του ατόμου γι΄ αυτό και πλεονεκτεί μπροστά στην αεροβική άσκηση της ξηράς.


Ελάτε λοιπόν να γυμναστείτε, να κατακτήσετε τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τις ξεχωριστές ιδιότητες του νερού, να γνωρίσετε γιατί το κάνουν τόσο αποτελεσματικό μέσο εκγύμνασης προσφέροντας στον οργανισμό σας υγεία, ευρωστία και μυϊκή ανάπτυξη.


Σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη καθηγήτρια φυσικής αγωγής (Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ) του προγράμματος κ. Τουλιάτου Σοφία 6942789899.

Για το Δ.Σ. του Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Η Πρόεδρος

Χρυσάνθη Τσίκλη