Εντυπωσιασμένος από την πρόοδο των αθλητών του Arsenal S.S. στην Κεφαλονιά ο Λάκης Παπαϊωάννου (photos + video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 13:48

Εντυπωσιασμένος από την πρόοδο των αθλητών του Arsenal S.S. στην Κεφαλονιά ο Λάκης Παπαϊωάννου (photos + video)

  Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από την Παρασκευή ο τεχνικός διευθυντής και επίσημος scouter της ΑRSENAL F.C. για την Ν.Α. Ευρώπη κ. Λάκη Παπαϊωάννου. O κ. Παπαϊωάννου βρέθηκε σήμερα Σάββατο στα γήπεδα τόσο στο Αργοστόλι, όσο και στις Κεραμειές και παρακολούθησε από κοντά την πρόοδο των μικρών αθλητών της ακαδημίας, διδάσκοντάς τους παράλληλα και μερικά από τα μυστικά της μπάλας που τόσο καλά κατέχει. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Μιλώντας στο inkefalonia.gr ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε πως έχει δει αρκετή πρόοδο στους μικρούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με την τελευταία φορά που είχε βρεθεί στο νησί μας, ενώ τόνισε πως έχει ξεχωρίσει και κάποια παιδιά από τις ακαδημίες.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο Λάκης Παπαϊωάννου βρέθηκε σε εκδήλωση του Arsenal S.S. στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και μίλησε με τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας. Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν οι προπονητές της σχολής Δημήτρης Ζησιμάτος και Διονύσης Βαλεντής, καθώς και ο πρόεδρος της Εικοσιμίας Γιάννης Λυκούδης.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην σωστή δουλειά που γίνεται στην σχολή πράγμα το οποίο φαίνεται από την μεγάλη βελτίωση των μικρών ποδοσφαιριστών, ενώ ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στα πολύ καλά στοιχεία που παρουσίασε ο αθλητής της ακαδημίας Νίκος Τανουσάϊ σε πρόσφατες δοκιμασίες. Στην συγκέντρωση στο Επιμελητήριο προαναγγέλθηκε και η ίδρυση σχολής τερματοφυλάκων στο Arsenal Soccer School.

arsenal1

 

arsenal2

 

arsenal3

 

arsenal4

 

arsenal5

 

arsenal6

 

arsenal7

 

arsenal8

 

arsenal9

 

arsenal10

 

arsenal11

 

arsenal12

 

arsenal13

 

arsenal14

 

arsenal15

 

arsenal16

 

arsenal17

 

arsenal18

 

arsenal19

 

arsenal20

 

arsenal21

 

arsenal22

 

arsenal23 src=

 

arsenal23

 

arsenal25

 

arsenal26

 

arsenal27

 

arsenal28

 

arsenal29

 

arsenal30

 

arsenal31

 

arsenal32

 

arsenal33

 

arsenal34

 

arsenal35

 

arsenal36

 

arsenal37

 

arsenal38

 

arsenal39