Εντυπωσιασμένος από την πρόοδο των αθλητών του Arsenal S.S. στην Κεφαλονιά ο Λάκης Παπαϊωάννου (photos + video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 13:48

Εντυπωσιασμένος από την πρόοδο των αθλητών του Arsenal S.S. στην Κεφαλονιά ο Λάκης Παπαϊωάννου (photos + video)

  Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από την Παρασκευή ο τεχνικός διευθυντής και επίσημος scouter της ΑRSENAL F.C. για την Ν.Α. Ευρώπη κ. Λάκη Παπαϊωάννου. O κ. Παπαϊωάννου βρέθηκε σήμερα Σάββατο στα γήπεδα τόσο στο Αργοστόλι, όσο και στις Κεραμειές και παρακολούθησε από κοντά την πρόοδο των μικρών αθλητών της ακαδημίας, διδάσκοντάς τους παράλληλα και μερικά από τα μυστικά της μπάλας που τόσο καλά κατέχει. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Μιλώντας στο inkefalonia.gr ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε πως έχει δει αρκετή πρόοδο στους μικρούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με την τελευταία φορά που είχε βρεθεί στο νησί μας, ενώ τόνισε πως έχει ξεχωρίσει και κάποια παιδιά από τις ακαδημίες.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο Λάκης Παπαϊωάννου βρέθηκε σε εκδήλωση του Arsenal S.S. στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και μίλησε με τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας. Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν οι προπονητές της σχολής Δημήτρης Ζησιμάτος και Διονύσης Βαλεντής, καθώς και ο πρόεδρος της Εικοσιμίας Γιάννης Λυκούδης.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην σωστή δουλειά που γίνεται στην σχολή πράγμα το οποίο φαίνεται από την μεγάλη βελτίωση των μικρών ποδοσφαιριστών, ενώ ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στα πολύ καλά στοιχεία που παρουσίασε ο αθλητής της ακαδημίας Νίκος Τανουσάϊ σε πρόσφατες δοκιμασίες. Στην συγκέντρωση στο Επιμελητήριο προαναγγέλθηκε και η ίδρυση σχολής τερματοφυλάκων στο Arsenal Soccer School.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Φόρτωση…

Φόρτωση…