Ηττήθηκε με 2-1 η ΑΕΚ στη Βάρδα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 20:14

Ηττήθηκε με 2-1 η ΑΕΚ στη Βάρδα

O ΠΑΟ Βάρδας νίκησε με 2-1 και την ΑΕΚ και πέτυχε έτσι την 4η νίκη του σε ισάριθμα ματς και  ουσιαστικά έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδό του στη Γ' Εθνική. Άκαρπη υπεροχή στο α' ημίχρονο Οι «πράσινοι» μπήκαν εξ αρχής φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο, «κυνηγώντας» το γκολ, όμως όσο κι αν το προσπάθησαν σ' όλο το πρώτο 45λεπτο δεν τα κατέφεραν.Πιο αναλυτικά, μόλις στο 3' ο Γούρμος επιχείρησε σουτ από πλεονεκτική θέση, που κατέληξε άουτ, ενώ στο 18' ο 32χρονος επιθετικός βγήκε μόνος απέναντι από τον Ανίνο αλλά δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά, με τη μπάλα να καταλήγει και πάλι άουτ.


Στο 27' από πάσα του Γούρμου και σουτ του Μπισμπάρδη έδιωξε δύσκολα ο Ανίνος, ενώ στο 31' ο Πολίτης πλάσαρε από καλή θέση, με τον Ανίνο να διώχνει με το πρόσωπο (τραυματίστηκε μάλιστα σ' αυτή τη φάση).


Στο διάστημα αυτό η ομάδα της Κεφαλονιάς έκανε αισθητή την παρουσία της μόλις μία φορά και συγκεκριμένα στο 44' όταν η κεφαλιά του Χασάι μετά την σέντρα του Μοσχονά δεν ανησύχησε τον Τσάκωνα που μπλόκαρε.

«Καθάρισε» στην επανάληψη

Οι παίκτες του Χρήστου Καραπίτσου μπήκαν ακόμα πιο αποφασιστικά στην επανάληψη και με εξίσου επιθετικές διαθέσεις. Έτσι στο 48' είχαν σουτ άουτ του Βαρβαρέσου, ενώ στο 54' η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από προσπάθεια του Γούρμου.
Η «λύτρωση» ήρθε στο 60', όταν ο Γούρμος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Αννινο και από τα έντεκα βήματα ο Βαρβαρέσος, άνοιξε το σκορ για τη «Μπάρτσα» (1-0).
Οι Ηλείοι «κλείδωσαν» ουσιαστικά τη νίκη στο 76', όταν μετά από ωραία προσποίηση και σουτ ο Δημητρόπουλος έκανε το 2-1.
Οι νησιώτες βέβαια κέρδισαν πέναλτι στο 89' και μείωσαν στο τελικό 2-1, αφού ο Μοσχονάς ήταν εύστοχος.

Οι συνθέσεις
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Τσάκωνας, Πολίτης, Παναγόπουλος (76' Χαματάι), Καραχάλιος, Βραχνής, Τσουκαλάς, Μπισμπάρδης(46'Σαρανταυγάς), Δημητρόπουλος, Καπατσούλιας (72' Nικολετάκης), Γούρμος, Βαρβαρέσος.
AEK: Άννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Χασάι, Κρούτι (64' Κουμαριώτης), Κοσμάτος, Μοσχονάς, Περιβολάρης.

Μαρία Καραντώνη

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Θύελλα Αμπελοκήπων- Αναγέννηση Πατρών 2-1
ΠΑΟ Βάρδας - ΑΕ Κεφαλονιάς 2-1

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
1. ΠΑΟ Βάρδας 7-3 12
2.Θύελλα Αμπελοκήπων 6-2 7
3. Αναγέννηση Πατρών 2-4 2
4. ΑΕ Κεφαλονιάς 1-5 1

Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Αναγέννηση Πατρών - ΠΑΟ Βάρδας
ΑΕ Κεφαλονιάς - Θύελλα Αμπελοκήπων

Πηγή: olympiasports.gr




00 inkefalonia general ad 300X250