Ο πρωταθλητής Ευρώπης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 14:04

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου να συγχαρεί τα μέλη της πειραϊκής ομάδας για την κατάκτηση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, του ανώτατου ευρωπαϊκού διασυλλογικού τίτλου.

Ο κ. Παπούλιας παρέδωσε σε όλα τα μέλη των «ερυθρόλευκων» τιμητική πλακέτα, για να δεχθεί ο ίδιος μια μπάλα του μπάσκετ με τις υπογραφές όλων, μια φανέλα της ομάδας με τον αριθμό 1 και το όνομά του, καθώς και 2 εισιτήρια διαρκείας.

«Θέλω να σας συγχαρώ γι΄ αυτό που καταφέρατε. Το μέγεθος της επιτυχίας σας είναι τεράστιο, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το μήνυμα που περνάτε. Δίνετε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σε μία περίοδο κρίσης χαράζετε τους δρόμους για το πώς μέχρι να μάχονται οι νέοι για να κερδίζουν. Συγχαρητήρια, μας κάνατε περήφανους», είπε ο κ. Παπούλιας.

Παρών στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν επίσης και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, προκειμένου να τιμήσει κι αυτός τον Ολυμπιακό. Ο κ. Ιωαννίδης  αναφερόμενος στον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρεθήκαμε σε φάιναλ-4 αλλά δεν καταφέραμε κάτι ανάλογο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Συγχαρητήρια, γιατί ανοίγεις την αγορά για τους Ελληνες προπονητές που έχουν λαμπρό μέλλον».

Από την πλευρά του ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάτε. Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες», ενώ ο αδελφός του, Παναγιώτης, πρόσθεσε: «Κάναμε την Ελλάδα να πανηγυρίσει. Αυτή η ομάδα με τον τρόπο που μάχεται κάνει περήφανους τους φίλους του αθλήματος ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης. Σας ευχαριστούμε πολύ».

ΤΑ ΝΕΑ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250