Μπαράζ ανόδου: Η Βάρδα τη νίκη, η ΑΕΚ τις εντυπώσεις

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 20:15

Μπαράζ ανόδου: Η Βάρδα τη νίκη, η ΑΕΚ τις εντυπώσεις

Η ΑΕΚ έπαιξε θαρραλέα, δυνατά και παθιασμένα κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας, ωστόσο δεν κατάφερε να χαμογελάσει. Η ομάδα της Ηλείας, έφυγε μεν από την Κεφαλονιά νικήτρια με 1-0, ωστόσο το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων στο τέλος για τους παίκτες της ΑΕΚ και την μεγάλη προσπάθειά τους, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς. Η Βάρδα νίκησε και πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, η ΑΕΚ ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Οι παίκτες του Σπύρου Παπαδάτου, δημιούργησαν πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ, έπαιξαν δυνατά και παθιασμένα και έδειξαν ότι μπορούν. Δεν μπόρεσαν βέβαια να τελειώσουν με γκολ καμία από τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν, αλλά σε αυτό ευθύνεται και ο πολύ καλός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Τσάκωνας, ο οποίος έκανε μερικές σωτήριες επεμβάσεις.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και ήταν αυτή που έκανε συνεχώς φάσεις. Στο 3' και στο 14' δύο σουτ του Περιβολάρη από το ύψος της μεγάλη περιοχής πέρασαν πάνω από τα δοκάρια, ενώ και στο 16΄ ωραία παράλληλη μπαλιά του Πολλάκη από αριστερά και μέσα από την περιοχή δεν βρήκε κάποιον παίκτη της ΑΕΚ και πέρασε πλάγιο.

Στο 24' η ΑΕΚ φτάνει πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο το πρώτο σουτ του Μοσχονά αποκρούει ο Τσάκωνας, η μπάλα φτάνει στον Κρούτη που σουτάρει δυνατά, η μπάλα χτυπάει στον τερματοφύλακα της Βάρδας και εν συνεχεία στο δοκάρι για να περάσει κόρνερ.

Στο 39' σουτ του Κοσμάτου μέσα από την περιοχή αποκρούει και πάλι ο Τσάκωνας.

Η Βάρδα που μέχρι σε εκείνο το σημείο δεν είχε φανεί καθόλου, έκανε στο 40' μία αστραπιαία αντεπίθεση, ο Καπατσούλιας έβγαλε μία κάθετη μπαλιά στον Μπισμπάρδη, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή και πασάροντας παράλληλα προς το τέρμα, βρήκε τον επερχόμενο Γούρμο που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 0-1.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ ξεκίνησε μουδιασμένα τα πρώτα λεπτά, ωστόσο από το 70' και έπειτα έδειξε και πάλι τα δόντια της χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.
Μάλιστα στο 80' ζήτησε και πέναλτι όταν μετά από φάουλ του Μοσχονά, ο Κοσμάτος ο οποίος μαρκαριζόταν στενά από αμυντικό της Βάρδας, βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή λίγο πριν η μπάλα φτάσει στα πόδια του για να σουτάρει. Ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών και φιλάθλων της ΑΕΚ.

Στο 86' η ΑΕΚ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως στο σουτ του Κρούτη μέσα από την περιοχή απέκρουσε και πάλι ο Τσάκωνας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Αναγέννηση Πατρών και Θύελλα Αμπελοκήπων αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Την Τετάρτη 15 Μαΐου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στη Ζάκυνθο την Θύελλα Αμπελοκήπων

ΑΕΚ: Αννινος, Ψάλτης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κρούτη, Κούκλης, Στεφανάτος Μ. (90' Ζάβαλης), Μοσχονάς (87' Κουμαριώτης), Πολλάκης, Κοσμάτος, Περιβολάρης.
ΠΑΟ Βάρδας: Τσάκωνας, Πολίτης, Παναγόπουλος, Καραχάλιος, Βραχνής, Τσουκαλάς, Μπισμπάρδης, Δημητρόπουλος (89' Πατσούρας), Καπατσούλιας (76' Νικολετάκης), Γούρμος, Βαρβαρέσος (86' Σαρανταυγάς).
.




00 inkefalonia general ad 300X250