Λύγισε ο ΝΟΑ στη Χίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2013 20:35

Λύγισε ο ΝΟΑ στη Χίο

Ο ΝΟΑ πάλεψε στη Χίο, αλλά η ομάδα της μαστίχας ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει τη νίκη με 10-7 και να κάνει το 1-0 στη σειρά για τις θέσεις 3-4 στα πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών. και έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα για την κατάκτηση της 3ης θέσης που δίνει εισιτήριο για το τσάμπιονς λιγκ. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 16.30 μ.μ., επίσης στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, αλλά αυτή τη φορά με τυπικά γηπεδούχο τον ΝΟ Αργοστολίου.Σε περίπτωση νίκης του ΝΟΧ οι Χιώτες παίρνουν αυτόματα την 3η θέση, ενώ αν νικήσουν οι ΝΟΑ θα οδηγηθούν σε τρίτο και τελευταίο ματς (ο μικρός τελικός κρίνεται στις δύο νίκες).


Για την ομάδα του Αργοστολίου πρώτοι σκόρερ ήταν οι Δουδέσης και Σαλάχας με 2 γκολ έκαστος.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟΑ 10-7
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-1, 3-2, 2-2
ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Σαρρής, Μιμίδης 1, Κατσουλάκης 2, Κόχειλας Ι.. Θεοδωρόπουλος 1, Κανδιόγλου 1, Βιτέλας 2, Ντούλος 2, Φουντούλης Γιώρ. Δεβές, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Σωτηράκης, Χατζηκυριακάκης 1.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Μητρόπουλος 1, Στελάτος, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Δουδέσης Ε. 2, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Ντότσικας.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός