Γκολ αγάπης και ανθρωπιάς στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 16:35

Γκολ αγάπης και ανθρωπιάς στο Αργοστόλι

Ένα τουρνουά διαφορετικό από τους άλλα, ένα τουρνουά γεμάτο αγάπη για τους ανθρώπους που υποφέρουν δόθηκε σήμερα στο Αργοστόλι. Το τουρνουά διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας και το Γενικό Φιλόπτωχο ταμείο ο «Αγιος Γεράσιμος» και αντί εισιτηρίου προσφέρθηκαν τρόφιμα για την ενίσχυση των απόρων και των κοινωνικά ασθενέστερων. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία που στήριξε η ΕΠΣΚΙ, ενώ στο τουρνουά συμμετείχαν ο Παγκεφαλληνιακός, ο Παλληξουριακός και ο Παπυργιακός με τις παιδικές τους ομάδες.

Παρόντες στο τουρνουά ο αρχιμανδρίτης πατήρ Γεράσιμος Φωκάς και ο εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Αργοστολίου πατήρ Ιωάννης Μεσολωράς, οι οποίοι μίλησαν στους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους έδωσαν συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Από την ΕΠΣΚΙ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαζαράκης και ο Θέμης Βαλσαμής. Μάλιστα όπως θα ακούσετε παρακάτω ο κ. Μαζαράκης τόνισε πως το φιλανθρωπικό έργο θα συνεχιστεί και στο επερχόμενο τουρνουά "Κέφαλος 2013" που θα ξεκινήσει τη Μεγάλη Δευτέρα και οποίος το επιθυμεί θα μπορεί να φέρνει τρόφιμα για την ενίσχυση των φτωχών.

Παρακάτω δηλώσεις και φωτογραφίες από το τουρνουά

DSC 0080

Δήλωση και ευχές του Αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμου Φωκά

DSC 0095

Δήλωση και ευχές του προέδρου της ΕΠΣΚΙ Βαγγέλη Μαζαράκη

DSC 0096

Δήλωση και ευχές του ιερέα π. Ιωάννη Μεσολωρά


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250