Του αξίζει χειροκρότημα! Προσπάθησε ο ΝΟΑ κόντρα στον πανίσχυρο Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 07:22

Του αξίζει χειροκρότημα! Προσπάθησε ο ΝΟΑ κόντρα στον πανίσχυρο Ολυμπιακό

Ο ΝΟΑ αξίζει και με το παραπάνω το χειροκρότημα όλων των Κεφαλλονιτών, γιατί απέδειξε πως μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα! Η ομάδα του Αργοστολίου υποτάχθηκε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού,(επικράτησε με 18-3 στον δεύτερο ημιτελικό και πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 πόλο όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη), όμως η ουσία είναι πως κατάφερε να γράψει ιστορία και να περάσει για πρώτη φορά στην 4άδα του πρωταθλήματος, αλλά και στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Γι αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε πολίστες, προπονητές και διοίκηση που κατάφεραν και ανέβασαν επίπεδο το πόλο της Κεφαλονιάς. Είναι μία χρονιά που θα την θυμόμαστε όλοι.

ΝΟΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-18

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-4, 0-6, 1-5, 1-3

ΝΟA (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε.1, Ντόστικας, Μάναλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Δερβίσης 2, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 5, Ποντικέας, Μπλάνης 1, Ντόσκας, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Σχίζας 2, Φλώρος Χρ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250