Ανώδυνη ήττα για τον ΝΟΑ στη Χίο (αύριο με Ολυμπιακό στον Πειραιά)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 11:50

Ανώδυνη ήττα για τον ΝΟΑ στη Χίο (αύριο  με Ολυμπιακό στον Πειραιά)

Με ήττα στη Χίο με 11-5 έκλεισε την κανονική περίοδο σεζόν ο ΝΟΑ, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την βαθμολογική του θέση και την περιφανή είσοδό του στην τετράδα. Ο ΝΟΑ εμφανίστηκε στην Χίο με πολλές ελλείψεις και υποτάχθηκε φυσιολογικά. Μάλιστα, οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη (24/4), με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΝΟA και τον ΝΟ Βουλιαγμένης να υποδέχεται τον ΝΟ Χίου.

Δύο μέρες αργότερα, την Παρασκευή (26/4), θα πραγματοποιηθούν τα δεύτερα παιχνίδια στις έδρες του Αργοστολίου και της Χίου, αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα, αν χρειαστούν και τρίτοι αγώνες, αυτοί θα γίνουν την Κυριακή (28/4) στα κολυμβητήρια του Πειραιά και του Λαιμού.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟΑ 11-5
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 1-0, 3-0, 4-2
ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Μισεντζής, Μιράλης 1, Μιμίδης 3, Κατσουλάκης 1, Δεβές, Κανεγίδης, Κανδιόγλοιυ, Κώστας, Ντούλος 1, Φουντούλης Γιώρ. 3, Σωτηριάνος, Γαβαλάς Ι. Σαρρής, Σωτηράκης, Χατζηκυριακάκης 2.
ΝΟΑ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Μητρόπουλος, Στελάτος 1, Κατσιγιάννης, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος, Μπορνάζος Χαραλαμπόπουλος 3, Τραυλός.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κουρέτας




00 inkefalonia general ad 300X250