Αποθεώστε τους, το αξίζουν! ( Ο ΝΟΑ νίκησε και πάλι τον Παναθηναϊκό και πέρασε στην 4άδα)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 20:41

Αποθεώστε  τους, το αξίζουν! ( Ο ΝΟΑ νίκησε και πάλι τον Παναθηναϊκό και πέρασε στην 4άδα)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την μεγαλειώδη εφετινή πορεία του ΝΟΑ, παρά μόνο επιφωνήματα θαυμασμού!Η ομάδα του Αργοστολίου νίκησε και πάλι τον Παναθηναϊκό με 12-9 πέρασε στην 4άδα του πρωταθλήματος και εξασφάλισε πανηγυρικά μία θέση στην Ευρώπη. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Πρόκειται για άλλο ένα «θαύμα» από την εκπληκτική ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου, η οποία πριν από 15 μέρες είχε νικήσει και πάλι τους «πράσινους» και περνώντας στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου! Μια πραγματικά σπουδαία νίκη, μέσα σε μία σπουδαία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Κεφαλλονίτες που γέμισαν το κολυμβητήριο και βοήθησαν τα μέγιστα στην επικράτηση του ΝΟΑ.

Μια νίκη ποτισμένη από το αίμα του Βαγγέλη Δουδέση που έσκισε το φρύδι του σε μία από τις πολλές του μάχες με τον Γιώργο Αφρουδάκη.

Μια νίκη σμιλεμένη από τον εκπληκτικό Θόδωρο Πλατίδη τον τερματοφύλακα του ΝΟΑ, που απέδειξε για μία ακόμη φορά σε πόσο ψηλό επίπεδο βρίσκεται, «κατεβάζοντας τα ρολά» ειδικά στο 4ο οκτάλεπτο. Με τέτοιες εμφανίσεις νομίζουμε πως ήρθε η ώρα να κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Μια νίκη, που είχε μερίδιο και ο εκπληκτικός κόσμος που γέμισε το Κολυμβητήριο του Αργοστολίου, στο οποίο βρέθηκαν και 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ευτυχώς και προς τιμήν όλων δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό στην κερκίδα.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο ΝΟΑ έδειξε μαγκιά! Άλλωστε, πήρε τον έλεγχο του αγώνα με το ξεκίνημα και δεν άφησε τον μεγάλο του αντίπαλο να περάσει ούτε μία φορά μπροστά στο σκορ. Μεγάλη εμφάνιση από τον Πλατίδη, μεγάλη από τον Χαραλαμπόπουλο που τελείωσε τον αγώνα με 4 γκολ. Μεγάλη εμφάνιση και από όλους όσους σήμερα αγωνίστηκαν και μας εξέπληξαν για μία ακόμα φορά!

Μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια, καθώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φάνης Κουντουδιός, μέλη του τεχνικού τιμ και κάποιοι παίκτες κινήθηκαν απειλητικά προς τη γραμματεία και τους διαιτητές, ωστόσο με την έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας ευτυχώς τα επεισόδια δεν επεκτάθηκαν.

Το φύλλο αγώνα ωστόσο καίει τον προπονητή του Παναθηναϊκού, καθώς όπως αναφέρεται: «Στο 0.05 πριν τη λήξη της δ' περιόδου ήρθε προπονητής του ΠΑΟ Κουντουδιός προς το μέρος μου και μου είπε: «Γι αυτό που έγινε σήμερα θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη» και απεβλήθηκε κόκκινη κάρτα. Μετά το τέλος αγώνα ο ίδιος και ο βοηθός του Παπαδημητρακόπουλος (που επίσης είχε αποβληθεί νωρίτερα) πήγαν προς τη γραμματεία και έλεγαν: «Θα το θυμάστε μια ζωή, διαλύσατε τον Παναθηναϊκό. Μην ξαναπατήσετε στο ΟΑΚΑ». Επίσης, επιτέθηκαν φραστικά στον παρατηρητή διαιτητσίας Λάκη Τσαντά. Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων παικτών και κυρίως του Γιώργου Αφρουδάκη, όπως επίσης και την έγκυρη επέμβαση αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το χώρο της πισίνας».

ΝΟΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 12-9
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 5-4, 2-2, 2-2
ΝΟΑ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος 1, Μαγουλάς, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 3, Χαραλαμπόπουλος 4, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας, Λιγνός.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης 1, Κόχειλας Ν. 2, Κουρλιάφτης, Δερμιτζάκης Δ. 3, Παπαδόγκωνας 1, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ., Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης 2, Δερμιτζάκης Χρ., Παρασκευόπουλος.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Σωτήρης Σταθάκης

* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο ΝΟΑ τίμησε τον αθλητή του Ευάγγελο Δουδέση, απονέμοντάς του αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Δείτε παρακάτω τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης και την ένταση που ακολούθησε

https://www.youtube.com/watch?v=amt84aPsUwg