Κύπελλο Ερασιτεχνών: Έπεσε με το κεφάλι ψηλά ο Πάγκε ( Πέρασε με 3-1 ο Ατρόμητος Λάππα)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 19:09

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Έπεσε με το κεφάλι ψηλά ο Πάγκε ( Πέρασε με 3-1 ο Ατρόμητος Λάππα)

Με το κεφάλι ψηλά έπεσε ο Παγκεφαλληνιακός στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο Λάππα με 3-1.Ο Πάγκε έδωσε τις απαντήσεις του και σε απαξιωτικά σχόλια του Πελοποννησιακού Τύπου, παίζοντας για αρκετά μεγάλο διάστημα ως ίσος προς ίσο μια ομάδα που αγωνίζεται εδώ και χρόνια και με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, κερδίζοντας το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Οι παίκτες του Νίκου Βουτσινά, έβγαλαν, λοιπόν, για άλλη μία φορά μαχητικότητα και πάθος στο παιχνίδι τους και πονοκεφάλιασαν αρκετά τους αντιπάλους τους που πίστευαν πως θα έρθουν στην Κεφαλονιά και θα κάνουν... έναν υγιεινό και ηλιόλουστο περίπατο.


Αντ' αυτού ο Πάγκε, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, περιόρισε τα ατού του Ατρομήτου και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29' όταν μετά το φάουλ που εκτέλεσε από αριστερά ο Ζαίμι,

ο Βεκερίδης καραδοκούσε στ δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έκανε παίκτες και προπονητές του Λάππα να κοιτάζονται απορημένοι μεταξύ τους προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Στο 35' η Λάππα που μέχρι τότε δεν είχε φανεί καθόλου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 όταν ο Γραμματικόπουλος βρήκε έξυπνα τον Παναγιωτόπουλο μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να πλασάρει διαγώνια για την ισοφάριση. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 59' με σκόρερ τον Γραμματικόπουλο, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε με σουτ στο 67' το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Πάγκε είχε μεγάλη ευκαιρία στο 83' να μειώσει το σκορ και να μπει ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο η κεφαλιά του Αντωνίου έπειτα από τη σέντρα ακριβείας του Ζαϊμι πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Ατρόμητου,

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Γασπαρινάτος (77' Κύριο), Κουλουμπής Ν. , Αντωνίου, Βεκερίδης, Κατσιγιώργης (71' Νουρεντίνι), Τούρλας (62' Μερολάϊ), Αρμάντο, Παπαθεωδορόπουλος, Ζαίμη, Πλατανίτης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ :(Χ. Καραπίτσος), Χογιόλ (46' Τζουραμάνης), Βέρρας Χ., Ζώτος, Μούζος (46' Λαζανάς), Νικολόπουλος, Κυριακόπουλος, Βέρρας Α., Ντόμας (71' Ζέλιος), Λαθύρης, Γραμματικόπουλος Νικ., Παναγιωτόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες




00 inkefalonia general ad 300X250