Το νέο δ.σ. του ΝΟΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 14:20

Το νέο δ.σ. του ΝΟΑ

Μετά από τα τρία χρόνια της Διοίκησης του Ομίλου μας η οποία έληξε σύμφωνα με το Καταστατικό μας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση στις 10 Απριλίου 2013, στην οποία κατατέθηκε ο Απολογισμός έργου και ο Οικονομικός Απολογισμός. Αφού έγινε η σχετική συζήτηση , ομόφωνα εγκρίθηκαν οι παραπάνω απολογισμοί. Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του οποίου η θητεία λήγει στις 10/04/2016.

Τα αποτελέσματα των εκλογών ανέδειξε την επανεκλογή των κ. Νιφοράτου Λουκά, κ. Ανουσάκη Νικ. , κ. Πολλάτου Παν., και του κ. Σταματελάτου Σπ. , όπως και την είσοδο νέων μελών στο Συμβούλιο , της κ. Μωραϊτου Αλ. του κ. Πανταζάτου Άγγ. και του κ. Φωκά Ν. Νικηφόρου και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τη κατανομή αξιωμάτων διαμορφώθηκε ως εξής:

Νιφοράτος Λουκάς Συνταξ/χος Πλοίαρχος Πρόεδρος
Ανουσάκης Νίκος Δικηγόρος Αντιπρόεδρος
Μωραϊτου Αλεξία Καθ. Φυσικής Αγωγής Γεν. Γραμματέας - Έφορος Κολύμβησης
Πολλάτος Παναγής Συνταξ/χος Τραπεζικός Ταμίας
Σταματελάτος Σπύρος Λιμενικός Έφορος Κωπηλασίας
Πανταζάτος Άγγελος Επιχειρ/τίας Έφορος Υδατοσφαίρισης
Φωκάς Νικηφόρος Αργυροχρυσ/χοος Έφορος Ιστιοπλοϊας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπόσχεται στους φίλους μας , στους αθλητές μας, στην ιστορία του τόπου μας ότι θα διατελέσουμε το σκοπό μας και όλοι μαζί από κοινού θα βοηθήσουμε τα παιδιά του τόπου μας και μέσα στα πλαίσια του πολιτισμού θα προβάλλουμε την Κεφαλονιά μας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250