Τετραδάτος και… συντόμως Ευρωπαίος ο ΝΟΑ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 22:42

Τετραδάτος και… συντόμως Ευρωπαίος ο ΝΟΑ

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος πόλο βρίσκεται εκ νέου ο ΝΟΑ, ο οποίος απέχει ένα βήμα πριν την πολυπόθητη έξοδο στην Ευρώπη, συνεχίζοντας έτσι την ξέφρενη εφετινή του πορεία.

Το «πάσο» για το Ευρωπαϊκό ταξίδι η ομάδα μας θα το πάρει αν κερδίσει εκτός έδρας την Κέρκυρα στο επερχόμενο παιχνίδι της Τετάρτη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα και ως τυπικά γηπεδούχος στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, ο ΝΟΑ νίκησε με άνεση με 15-8 τον ουραγό και καταδικασμένο σε υποβιβασμό ΝΟ Πατρών. Μπουρνάζος και Δουδέσης ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τον ΝΟΑ που σημείωσαν από τέσσερα γκολ έκαστος. Η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων κάτι παραπάνω απο εμφανής.

ΝΟΑ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 15-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 3-3, 3-1, 5-2

ΝΟΑ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος 2, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 4, Χαραλαμπόπουλος 3, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 4, Ντότσικας, Μάναλης.
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Αγιαννιτόπουλος, Δανούρδης 4, Πολάτος, Κανελλόπουλος, Ξανθόπουλος, Τοράκης, Πανουτσόπουλος 1, Μπέκοβιτς 3, Λεβεντάκος, Γκότσης, Πίσσιας, Λιβαθηνός, Γουργουλέτης, Μανίκας, Λουκόπουλος.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250