Γιώργος Κατσιγιάννης: «Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς η πρόκριση»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 12:36

Γιώργος Κατσιγιάννης: «Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς η πρόκριση»

Για την ονειρική στιγμή της πρόκρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά τη χθεσινή σπουδαία νίκη με 6-5 επί του Παναθηναϊκού, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο αρχηγός της Κεφαλλονίτικης ομάδας, Γιώργος Κατσιγιάννης: «Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το Αργοστόλι. Μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις η δεύτερη χρονιά της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Όλοι μας παίξαμε με ψυχή. Ήμασταν σοβαροί στο αμυντικό κομμάτι και συγκεντρωμένοι. Πέρυσι αποκλειστήκαμε για ένα γκολ από τη συνέχεια του Κυπέλλου, οπότε φέτος ήρθε η ανταμοιβή. Ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει, παρά τη κακή ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα σε λίγες μέρες ευελπιστώ ότι θα γεμίσει το κολυμβητήριο. Η φετινή μας πορεία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Δεν κρυβόμαστε, θέλουμε να βγούμε Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και παράλληλα να έχουμε μια αξιοπρεπή εικόνα στο Φάιναλ Φορ. Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος στις τάξεις της ομάδας μας δεν πίστευε ότι θα κάνουμε μια τόσο καλή πορεία. Έχουμε γίνει ένα δεμένο σύνολο» είπε ο αμυντικός του Αργοστολίου που έδωσε τη δική του πρόβλεψη για το Φάιναλ Φορ:

«Φαβορί για την κατάκτηση της κούπας είναι ο Ολυμπιακός. Βάσει της απόδοσης του μέχρι τώρα θα είναι έκπληξη αν δεν το κατακτήσει. Βέβαια, στα παιχνίδια νοκ-άουτ μπορούν να συμβούν πολλά. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να εκπροσωπούμε το νησί της Κεφαλλονιάς στα τελικά της διοργάνωσης.

Όπως είπα και πριν ανεξαρτήτως αντιπάλου θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο Φάιναλ Φορ. Είναι γεγονός ότι υπάρχει κούραση, καθώς ο φετινός δρόμος είναι μακρύς και ακόμα δεν έχει τελειώσει. Τέλος, θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους όσους είναι κομμάτι του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου στη φετινή καταπληκτική πορεία».

 




00 inkefalonia general ad 300X250