Ο ΝΟΑ για την ιστορική πρόκριση στο Final Four

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 12:03

Ο ΝΟΑ για την ιστορική πρόκριση στο Final Four

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου βρίσκεται στην ευχάριστη ιστορική στιγμή , αλλά παράλληλα δυσκολεύομαστε στο πως να εκφραστούμε γι' αυτό το μεγάλο θρίαμβο που κατάφεραν οι αθλητές μας, ο προπονητής αυτών κ. Ανδρεάκος, να αποκλείσουν από το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2013, τον Παναθηναϊκό και έτσι στις 17 -18/05/2013 θα συναντηθούμε οι τέσσαροι φιναλίστ: Ολυμπιακός , Ν.Ο.Βουλιαγμένης , Ν.Ο.Αργοστολίου και Νηρέας Λαμίας, στη Λαμία.

Η νίκη αυτή επισφράγισε το μεγαλείο των αθλητών μας, ανέδειξε ένα νέο ταλαντούχο προπονητή και απέδειξε ότι δεν είναι μόνο τα χρόνια εμειρίας που καταξιώνουν έναν προπονητή, αλλά η διοργατικότητα , το πάθος και η αγάπη απέναντι στο σύλλογό μας. Περισσότερα λόγια γι' αυτό το παιχνίδι είναι περιττά, έζησαν όλες τις στιγμές του οι θεατές μας.

Εμείς ευχαριστούμε αυτούς τους θεατές που βρέθηκαν κοντά μας, τους οπαδούς του Π.Α.Ο. που έστω με την αντίθετη στάση τους απέναντι της ομάδας όπου κατοικούν, δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα και πιστεύουμε ότι στο βάθος της ψυχής τους θα νοιώθουν περήφανοι που νίκησε η Κεφαλονιά.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα, την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ , τους υπαλλλήλους του Κολυμβητηρίου, τους Εθελοντές – Σαμαρείτες.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας πάνω απ' όλα , υγεία κι ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούμε και στην 4η θέση στο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Α1 που θα μας οδηγήσει εκτός Ελλάδας.

Σας ενημέρωνουμε ότι η 19η αγωνιστική της Α1 2013, μεταξύ των ομάδων Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14/04/2013 και ώρα 14:30μ.μ. στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Σας περιμένουμε για να εμψυχώσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα μας.