Το επετειακό λογότυπο και οι εορτασμοί του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 21:56

Το επετειακό λογότυπο και οι εορτασμοί του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το λογότυπο για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος της ιστορίας του συλλόγου ενώ ανακοίνωσε και τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν με τη φιέστα στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Στη συνέντευξη Τύπου εκτός από την παρουσίαση του λογότυπου για τα 40 πρωταθλήματα της ομάδας, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε και τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα προηγηθούν της φιέστας που θα γίνει στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στο Γ. Καραϊσκάκης.

-Το «ΚΥΠΕΛΛΟ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ» που θα φιλοξενηθεί στα γηπεδάκια mini ποδοσφαίρου του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης. Ένα Κύπελλο στο οποίο μπορεί να συμμετέχει κάθε φίλαθλος με την παρέα του. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από σήμερα μέχρι τις 11 Απριλίου στο τηλέφωνο 210-4800900. Στις 12 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση και οι αγώνες θα γίνουν στο τριήμερο 18-21 Απριλίου με τον τελικό του τουρνουά να γίνεται το πρωί της ημέρας του αγώνα με τον Πανιώνιο. Για τους νικητές θα υπάρχουν και ειδικά δώρα από τους χορηγούς του Ολυμπιακού.

-Από τις 15 μέχρι τις 19 του τρέχοντος μηνός, παιδιά από σχολεία και ιδρύματα και μέλη συλλόγων θα επισκεφθούν το Μουσείο του Ολυμπιακού και θα ξεναγηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», ως φιλοξενούμενοι της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ενώ θα μοιραστούν σε όλους τους επισκέπτες αυτών των ημερών δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

- Στις 18 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του V'Ammos, ο Σύνδεσμος Βετεράνων θα τιμήσει την ομάδα, τον Μίτσελ αλλά και τέσσερις προέδρους. Την οικογένεια Γουλανδρή, τον Σταύρο Νταϊφά, τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

- Θα δημιουργηθεί μια πολυτελής έκδοση, την ευθύνη της οποίας θα έχει το Μουσείο του Ολυμπιακού, μια επετειακή έκδοση με τίτλο «40 Πρωταθλήματα ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ». Στην έκδοση αυτή θα υπάρχουν όλες οι ενδεκάδες των τίτλων με φωτογραφίες.

Πηγή: newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250