Βήμα για τελικό από τον ΑΟΚΙ (2-0 την Εικοσιμία στις Κεραμειές)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 22:09

Βήμα για τελικό από τον ΑΟΚΙ (2-0 την Εικοσιμία στις Κεραμειές)

Το βήμα που προσδοκούσε για να το φέρει στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΠΣΚΙ έκανε σήμερα ο ΑΟΚΙ, καθώς επικράτησε δίκαια με 2-0 της Εικοσιμίας στις Κεραμειές.Πλέον η «μελανόλευκοι» του Γιώργου Τόγια έχουν πάρει το πάνω χέρι στην σειρά των ημιτελικών και έχουν βάλει με την πλάτη στον τοίχο την ομάδα από τη Λειβαθώ που στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Αργοστόλι, θέλει ισοπαλία για να πάει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι και να διατηρηθεί ζωντανή. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Όσον αφορά το σημερινό ματς στις Κεραμειές, ο ΑΟΚΙ φάνηκε από το ξεκίνημα να πατάει καλύτερα στον αγώνα. Έχοντας ενέργεια, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να πάρουν το κέντρο. Μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν στο 27' όταν έπειτα από κόρνερ που κέρδισε ο Βουκελάτος, ο Μπαζάρογλου το εκτέλεσε πλασαριστά στον Σπανό ο τελευταίος κάνει σέντρα, η μπάλα (μετά και από την παρέμβαση του Καραϊσκου βρίσκει στο δοκάρι) και στην επιστροφή της ο Κόμητας με σουτ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, η Εικοσιμία προσπάθησε να βγάλει κάποιες φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία για γκολ. Ένα σουτ του Μπούσι στο 59' από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ.

Σαν να μην έφτανε η αφλογιστία των γηπεδούχων (δεύτερο παιχνίδι μετά τον τελικό Κυπέλλου που η Εικοσιμία δεν σημειώνει κάποιο τέρμα), ήρθε στο 66' το γκολ του Αλέκου Πολλάτου, (μετά από εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας από τον Βουκελάτο) για να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΑΟΚΙ για την είσοδο στον τελικό όπου περιμένει η ΑΕΚ.

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Βολτέρας (46' Κονόμης), Κουμαριώτης, Μινέτος Γ., Κουλάκης, Αποστολάτος (69' Αντωνάτος), Μπούσι, Ντουκάϊ, Γερασιμάτος, Κορσιάνος Αντ. (80' Τσιγαρίδας), Στεφανάτος.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Πολλάτος Δημ., Κλειτογιάννης, Αλεξανδράτος, Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Σπανός , Κόμητας, Βουκελάτος (90' Ζαμπαύτης), Μπαζάρογλου (85' Μοντεσάντος), Πολλάτος Αλ.

Παρακάτω φωτογραφίες απο τον αγώνα