«Τυφώνας» ΝΟΑ (Συνέτριψε το Π. Φάληρο με 13-5)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 19:18

«Τυφώνας» ΝΟΑ (Συνέτριψε το  Π. Φάληρο με 13-5)

Το ξεκίνημα του ΝΟΑ ήταν μουδιασμένο, μάλιστα μέχρι το ημίχρονο το Παλαιό Φάληρο είχε βρει την ευκαιρία να πάρει κεφάλι και να κλείσει προηγούμενο με 4-2. Στην επανάληψη όμως ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. Ενας καταιγιστικός ΝΟΑ πέτυχε 11 γκολ τα επτά συνεχόμενα και συνέτριψε τον αντίπαλο του με 13-5! Πραγματικά η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου ήταν χάρμα οφθαλμών στην επανάληψη, καθώς τελείωνε τις φάσεις με χαρακτηριστική άνεση, ενώ και στην άμυνα κράταγε τα ρολά κατεβασμένα ο πολύ καλός για μια ακόμα φορά ο τερματοφύλακας Πλατίδης. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Πλέον με τη νίκη του αυτή ο ΝΟΑ συνεχίζει να βρίσκεται σε θέση... Ευρώπης, ενώ κυνηγάει τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τετράδα, έχοντας απόσταση τριών βαθμών.

Ο Στελάτος με 4 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αργοστολίου.

Ακούστε τις δηλώσεις του προπονητή του ΝΟΑ Θόδωρου Ανδρεάκου

ΝΟΑ - Π. ΦΑΛΗΡΟ 13-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-1, 2-3, 6-0, 5-1
ΝΟΑ(Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος 1, Στελάτος 4, Μαγουλάς, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 2, Κατσιγιάννης 2, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας, Λιγνός
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Φλώρος Αν., Παπανικολάου, Ξενάκης 2, Σιώνης, Τζαβάρας, Παναγούλης, Βερύκοκος 1, Ενλοου, Πανταζής, Καπότσης Γ., Τσαγκάρης 2, Σπηλιωτόπουλος, Σίμος, Σαλτερής.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ