Έκοψε την πίτα της η ακαδημία ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 00:38

Έκοψε την πίτα της η ακαδημία ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Κεφαλονιά, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της και παλιού άσου του «τριφυλλιού» Γιώργου Καπουράνη. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδωνας Πετεινάτος, ενώ το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαββαόγλου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Λιμενάρχη κ. Γιώργος Καλιτσουνάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Βαγγέλης Μαζαράκης και ο αντιπρόεδρος κ. Θέμης Βαλσαμής, ο Σπύρος Σπαθής, ο γενικός γραμματέας της ομάδας των Διλινάτων κ. Κώστας Βαρτελάτος και όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Ακαδημία.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Τάκης Φωής στον σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τον Γιώργο Καπουράνη στην Κεφαλονιά και έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της σχολής, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον.

«Εγώ προσωπικά μπορεί να έπαιξα επαγγελματικά, αλλά δεν είχα την παιδεία που θα έπρεπε να είχα και στο γήπεδο και έξω από αυτό, γιατί σήμερα θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Την βία την έχουμε δημιουργήσει εμείς οι μεγάλοι και δεν φταίνε σε τίποτα αυτά τα παιδιά να βλέπουν τα αίσχη στο γήπεδο» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καπουράνης, ο οποίος επεσήμανε τους κινδύνους από την κακή χρήση internet.