Πίτα με... παράπονα απο τον Α.Ο. Σάμης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 09:46

Πίτα με... παράπονα απο τον Α.Ο. Σάμης

Ο Α.Ο Σάμης έκοψε χτες το βράδυ τη πίτα του στο καφέ - μπαρ ¨Τέσσερα¨στην Σάμη. Παίκτες, προπονητές, το Διοικητικό Συμβούλιο και κάτοικοι της περιοχής. παραβρέθηκαν σε μια όμορφη γιορτή, που οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν στήσει. Πηγή: vlahatasamis.gr

 

Φιλικό και ζεστό το περιβάλλον, σου υπόσχονταν μια όμορφη βραδιά, όπως και ήταν.

Ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό του ¨Τέσσερα¨, είχαν φτιάξει κατάλληλα τον χώρο για το πάρτι που θα ακολουθούσε. Ο Νίκος και οι Νάνση, με τις μουσικές τους επιλογές, χάρισαν όμορφες στιγμές...και λικνίσματα στους παρευρισκόμενους.

 Η βραδιά ξεκίνησε με την κοπή της πίτας, από τον Πρόεδρο του Α.Ο. κ. Γιώργο Πολυχρονάτο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε, παίκτες, προπονητές,συνεργάτες στο Δ.Σ., αναφέρθηκε και στις χαμένες υποσχέσεις των πολιτικών που είχαν παραβρεθεί σε προηγούμενες εκδηλώσεις του Α.Ο. ¨Κούφια λόγια¨ όπως είπε με αποτέλεσμα σήμερα ο Α.Ο Σάμης, να μην έχει γήπεδο και να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια στο Αργοστόλι!!!

Το γήπεδο Καραβομύλου ( ένα χωράφι στρωμένο με άμμο ) δεν πληρεί τις προϋποθέσεις και δεν αδειοδοτείται από την αρμόδια αρχή αδειοδοτήσεων γηπέδων. Βασική αιτία; η έλλειψη ταρτάν! Είναι το μοναδικό γήπεδο στην Κεφαλονιά που δεν έχει χόρτο!  Ο Πρόεδρος έκλεισε τον χαιρετισμό του λέγοντας... ¨στις εκδηλώσεις μας θα καλούμε πλέον όσους δεν μας κοροϊδεύουν και όσους κρατούν το λόγο τους¨.

 Στο ίδιο μήκος κύματος και οι παίκτες της ομάδας, ζητούν από τους υπεύθυνους του Δήμου Κεφαλονιάς, το τάπητα του Ε.Α.Κ.Αργοστολίου ( σε περίπτωση που αλλαχτεί όπως ακούγεται ), για να μπορούν τουλάχιστον να προπονούνται σε καλύτερες συνθήκες.

Θα πρέπει να επισημάνουμε στον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς Συμβούλους ότι, επί δημαρχίας Μανώλη Βαλέτα, είχε αγοραστεί με το ποσό των  200.000 Ευρώ, οικόπεδο πλησίον της νομαρχιακής οδού Σάμης - Αργοστολίου, με σκοπό να γίνει  σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Γνωρίζει κανένας να μας πει  τι γίνεται ή τι πρόκειται να γίνει σχετικά με το θέμα αυτό;

Νομίζουμε στο πρόβλημα αυτό, πρέπει να δοθεί άμεσα λύση. Δεν νοείται μια περιοχή όπως η Σάμη, που από το 1973 είχε γήπεδο, το 2013 να μην έχει!!! Και οι ευθύνες γι' αυτό το πρόβλημα είναι διαχρονικές! Απομένει όμως στη σημερινή Δημοτική Αρχή να δώσει λύση. Και η λύση δεν θα είναι μόνο για την ομάδα των ¨μεγάλων¨. Θα είναι και για τις μικρότερες ηλικίες. 

 Εμείς θα παρακολουθούμε το θέμα, γιατί πιστεύουμε πως ο αθλητισμός και δει ο ερασιτεχνικός, πέρα από τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει στο σώμα και στη σκέψη, αποτρέπει τα παιδιά μας... από τις γνωστές μάστιγες των εποχών.